Amatör spora 5N1PR desteği!

Güncelleme Tarihi:

Amatör spora 5N1PR desteği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 14:14

Halkla ilişkiler (PR) sektörüne yeni bir soluk getirmek ve yeni projeler için harekete geçen 5n1pr hizmetlerine sosyal sorumluluk projeleri ile devam ediyor.

Haberin Devamı

5N1PR İletişim Danışmanlığı kurulduktan kısa bir süre sonra sosyal medya aracılığı ile ilerleyen günlerde birçok etkinlik ve sosyal sorumluluk projeleri ile öne çıkacaklarının altını çizen 5N1PR İletişim Danışmanlığı, bu projelerin ilk adımı olarak amatör futbola destek olarak başladı.

 Avcılar’da faaliyet gösteren ve maddi imkansızlıklar yüzünden bir türlü federe olamayan fakat yaklaşık 4 senedir bölgesel maçlara çıkan Gümüşpala Göl Spor’a 5N1PR iletişim danışmanlığı sponsor olarak el uzattı.

5n1pr İletişim Danışmanlığı Genel Koordinatörü Kenan Kaffar, ". Yeni nesil iletişim danışmanlığı anlayışıyla, kendi iletişim yaklaşımlarımızı geliştirerek projeler üretirken bunun yanında da sosyal sorumluluk alanlarında da aktif rol almayı hedefledik.. Dünyanın birçok ünlü yıldızı sokak futbolu dediğimiz mahallelerde oynanan maçlarda keşfedilmiştir.

Gümüşpala Göl Spor’da bir mahalle takımı. Yaşadıkları onca sorunlara rağmen yılmadan mücadeleye devam ettiklerini gördük. Biz sosyal sorumluluk projeleri çalışmalarımıza amatör spora destek vermeyi planladık. Böylelikle Gümüşpala Göl Spora sponsor olarak destek vermeyi ve verilen desteğin faydalı olacağını bilerek sporu sosyal sorumluluk projemiz içine dahil erttik'' diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!