Almanya Meksika maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? - 2017 FIFA Konfederasyonlar Kupası

Güncelleme Tarihi:

Almanya Meksika maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak - 2017 FIFA Konfederasyonlar Kupası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 22:02

Almanya Meksika maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmaya sahne olacak. 2017 FİFA Konfederasyon Kupası Yarı Final karşılaşmasında bu akşam Almanya ve Meksika karşı karşı geliyor. İki takımda maçı kazanıp ülkesine güzel bir karşılaşmayla dönmek istiyor. Tüm futbolseverler maçın canlı yayın bilgilerini bekliyorlardı. Maçın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Almanya Meksika maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Almanya Meksika maçı bu akşam heyecan dolu bir mücadeleye sahne olacak. Konfederasyon Kupası Yarı Final karşılaşmasında bu akşam Almanya ve Meksika karşı karşıya geliyor. Peki Almanya Meksika hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak? İşte karşılamanın canlı yayın bilgileri ve maç öncesi son gelişen olaylar

2017 FIFA Konfederasyonlar Kupası

Şili Milli Futbol Takımı, 2017 FIFA Konfederasyonlar Kupası'nda Portekiz'i penaltı atışları sonunda 3-0 yenerek finale çıktı.

Rusya'nın ev sahipliği yaptığı turnuvadaki yarı final maçında, Avrupa şampiyonu Portekiz ile Güney Amerika şampiyonu Şili, Kazan kentinde karşı karşıya geldi. Beşiktaş'ın Portekizli kanat oyuncusu Quaresma'nın, 83. dakikada Bernardo Silva'nın yerine oyuna girdiği maçın normal süresi 0-0 tamamlanınca uzatmalara gidildi.

Haberin Devamı

Şili, uzatmaların 2. devresinde etkili ataklar geliştirdi. 118. dakikada Şilili Alexis Sanchez'in ceza sahasının dışından yaptığı vuruş direkten döndü. Kalan sürede de gol olmayınca penaltı atışlarına geçildi. Portekiz adına ilk penaltıyı kullanan Quaresma, atışı gole çeviremedi. Şili kalecisi Bravo, Moutinho ve Nani'nin vuruşlarını da kurtardı. Penaltı atışlarında rakibine 3-0 üstünlük sağlayan Şili, adını finale yazdırdı.

Şili'nin finaldeki rakibi, bu akşam Almanya ile Meksika arasında oynanacak maçın ardından belli olacak.

Almanya Meksika maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Almanya Meksika maçı bu akşam saat 21:00'da başlayacak. Mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!