Alanyaspor ve Antalyaspor hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı

Güncelleme Tarihi:

Alanyaspor ve Antalyaspor hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2018 10:49

SPOR Toto Süper Lig’e milli maç nedeniyle verilen arada hazırlıklarını sürdüren Aytemiz Alanyaspor ve Antalyaspor, karşılaştıkları hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Akdeniz temsilcileri Aytemiz Alanyaspor ile Antalyaspor, Bahçeşehir Okulları Stadı’nda karşılaştı. Aytemiz Alanyaspor karşılaşmaya Ufuk Ceylan, Wanderson Baiano, Barış Baştaş, Ceyhun Gülselam, N’Skala, Maniatis,Taha Yalçıner, Efecan Karaca, Lucas Villafanez, Hasan Ayaroğlu, Papiss Cisse 11’i ile Antalyaspor ise Ferhat, Cissokho, Osman, Charles, Drole, Barrada, Mevlüt, Musa, Chico, Serdar ve Salih 11i ile çıktı.

Mücadelenin 34’üncü dakikasında gelişen Alanyaspor atağında rakip defans oyuncunun hatasından faydalanan Villafanez kaleci Ferhat’ı çalımlayarak topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sonuçlandı. 82’inci dakikada ise gelişen Antalyaspor atağında Mustafa İnan’ın sert şutuyla havalanan top defans oyuncularına çarparak ağlara gitti ve skor 1- 1 oldu.

Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!