Akhisar'da öğretmenlere Beşiktaş atkısı ve tişörtü dağıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Akhisarda öğretmenlere Beşiktaş atkısı ve tişörtü dağıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 21:41

Kartal Bakışı Düşünce Platformu, Beşiktaş eski Asbaşkanı ve Türkiye Futbol Adamları Derneği 2. başkanı Levent Erdoğan ve Akhisar Kartal Bakışı Düşünce Platformu temsilcileri Dr. Hakan Uğur Halaza, İsmail Öktem Zeki Alkım ile birlikte Öğretmenler günü kutladı

Haberin Devamı

Yavuz Selim Ortaokulu Müdürü Mustafa Göktepe: ‘Okulumuza hoş geldiniz. Bu olaya vesile olan Dr. Hakan Uğur Halaza'ya teşekkür etmek istiyorum. Okulumuzda 221 öğrenci 22 öğretmen ile eğitim, öğretim faaliyeti yürütmeye çalışıyoruz. Okulumuzda son yıllarda masa tenisi kızlarda Türkiye yedinciliği ve iki tane Türkiye dokuzunculuğu başarıları bulunuyor. Son 10 yıldır ilin hem kız hem erkek dallarında il birinciliğini elde ediyoruz. Okulumuzda iki öğrenci atletizmde 200 metre engelli ve 200 metre koşularında Türkiye’de altın madalya aldı. Türkiye finallerinde bir öğrencimiz Türkiye sekizincisi oldu. Ben sizlere teşekkür etmek istiyorum. Geldiğiniz için heyecanlıyız, bunu bize yaşattığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Kartal Bakışı Düşünce Platformu, Beşiktaş eski Asbaşkanı ve Türkiye Futbol Adamları Derneği 2. başkanı Levent Erdoğan;" Eğitimi yakından görmenin heyecanını yaşıyoruz. Dr. Hakan Uğur Halaza, bu tür şeylerde hep vesile oluyor. Bize de bunun zevkini tatma şerefini veriyor. Çocukları motive edici hizmetlerde bulunacağız. Her şey için çok teşekkür ediyoruz. Yarın Öğretmenler Günü, büyük baş öğretmen Atatürk'ün, eğitimimizi bu günlere getirmesine sebep olan ve öğretmenlere vermiş olduğu değeri hepimiz fazlasıyla biliyoruz. Biz tüm öğretmen kardeşlerimizin öğretmenler gününü kutlarken Başöğretmen Atatürk’ü de saygıyla anıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

ANLAMLI AFİŞLE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

Eski Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Levent Erdoğan ve arkadaşları, Akhisar Yavuz Selim Orta okulunu ziyaret edip 24 Kasım Öğretmenler Gününü çok anlamlı bir afişle kutladı. Okulun öğrencilerine spor malzemeleri armağan ettiler.

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) başkan yardımcısı, Yıldırım Demirören başkanlığında Beşiktaş yönetim kurulu üyesi olan Levent Erdoğan ve arkadaşları,Akhisar Beşiktaşlılar Derneği eski başkanı Doktor Uğur Halaza, arkadaşları ve TÜRFAD başkanı Hüsnü Kahraman e yönetim kurulunun daveti ile Akhisar’a geldiler.

Levent Erdoğan, Uğur Halaza ve arkadaşları toplu olarak ilk ziyaretlerini Akhisar’ın Hacı İshak Mahallesinde bulunan Yavuz Selim Orta Okuluna yaptılar. Okul Müdürü Mustafa Göktepe ve öğretmenler tarafından karşılandı. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün öğrenciler arasında otur duğu ve altında, “Öğretmenler Günü Kutlu Olsun. Kartal Bakışı Düşünce Platformu” yazılı büyük bir afişi hediye etti. Okulun öğrencilerine, spor malzemelerinin dağıtıldığı ziyarette, Levent Erdoğan, “Baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere çocuklarımıza aydınlık yarınlara hazırlayan tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmen gününü kutluyorum. Baş öğretmen Atatürk’ün dediği gibi neslimizi çağdaş bir ülkeye kazandırmak ancak ve ancak öğretmenler sayesinde olacağına yürekten inanıyorum. “ dedi.

Haberin Devamı

Akhisarda öğretmenlere Beşiktaş atkısı ve tişörtü dağıtıldı

Kartal Bakışı Düşünce Platformu, Down Cafe'yi ziyaret etti

Kartal Bakışı Düşünce Platformu, Beşiktaş eski Asbaşkanı ve Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) 2. başkanı Levent Erdoğan ve beraberindeki Behçet Ümitler, Turgut Tümer, Ümit Yekcan, Hakan Öncül, Faruk Belenkoğulları, Ersin Baykal, Hüseyin Belenkoğulları, Sertaç Ekmekçi, Akhisar Kartal Bakışı Düşünce Platformu temsilcileri Dr. Hakan Uğur Halaza, İsmail Öktem Zeki Alkım, TÜRFAD Akhisar ilçe başkanı Hüsnü Kahraman yönetim kurulu üyeleri Kemal Şahin, Yusuf Çalışkan, Mehmet Haşlaker, Haldun Akyüz ile birlikte Kültür Park Gölet Alanında (Gülbeyaz Yüzme Havuz arkası-Drag Pisti yanı) bulunan Akhisar Sevgi Çocukları Down Cafe'yi ziyaret etti.

Haberin Devamı

Kartal Bakışı Düşünce Platformu, Beşiktaş eski Asbaşkanı ve TÜRFAD 2. başkanı Levent Erdoğan ve beraberindekileri Akhisar Sevgi Çocukları Derneği, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Bayraktar, Kadir Boz, Mehmet Saygı, Kenan Molla ve Kurum Müdürü Nuray Bayraktar karşıladı.

Akhisar Sevgi Çocukları Derneği Kurum Müdürü Nuray Bayraktar'dan Dernek ve Sevgi Çocukları Down Cafe hakkında bilgiler alan Kartal Bakışı Düşünce Platformu, Beşiktaş eski Asbaşkanı ve TÜRFAD 2. başkanı Levent Erdoğan;" Öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Çok güzel bir işe el atmışsınız. Çok hoş bir yer olmuş. Her şey için çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Levent Erdoğan, Akhisar Sevgi Çocukları Derneği öğrencilerine verilmek üzere, Kurum Müdürü Nuray Bayraktar'a siyah-beyaz kaşkol, şapka hediye ettikten sonra toplu halde fotoğraf çektirdiler.

Haberin Devamı

AV. ERDOĞAN RAKİP TARAFTARLARLA MAÇLARI İZLEDİĞİMİZ GÜNLERİ ÖZLÜYORUZ

Geçmiş dönemlerde Beşiktaş As Başkanlığı yapan ve Türkiye Futbol Adamları 2. Başkanı Av. Levent Erdoğan Balıkesir'de Beşiktaş Kongre Üyeleri ve Beşiktaş Dernek Başkanları ve Yöneticiler ile bir araya gelerek yapılan sohbette Av. Levent Erdoğan geçmiş günlerde maçları rakip taraftarlar ile iç içe beraber maç izlediğimiz günleri özlüyorum. Aramızda rekabet hızlıydı ama sevgi saygı her zaman öne çıkardı. Dedi

Av. Levent Erdoğan Balıkesir'deki toplantısına Beşiktaş'ın Geçmiş Dönem Yöneticilerinden Behçet Ümitler, Av. Turgut Tümer, Divan Kurulu Üyesi Faruk Belenkoğlu, Gazeteci Hakan Öncül, Eski Stat Müdür Yardımcısı Ümit Yekcan, Geçmiş Dönem Biga Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ersin Baykal, Başkan Yardımcısı Setaç Ekmekçi, Balıkesir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Emre İnce, Geçmiş Dönem Balıkesir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ve Kongre Üyesi Dr. Mehmet Çalışkan, Balıkesir Vali Yardımcısı İsmail Demirhan, Susurluk Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İbrahim Şora ve yönetim kurulu üyeleri, Balıkesir Eski Belediye Başkanı Ziya Tan, Erdek Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mahmut Fatih Canbaz, Başkan Yardımcısı Mustafa Kurak, Geçmiş Dönem Gönen Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İsmail Birol ve çok sayıda taraftar katıldı.

Haberin Devamı

Toplantıda konuşan Av. Levent Erdoğan "Ben şu an için ne başkan ne de yönetim kurulu adayıyım. Ben her zaman sizlerle bir arada olmaktan mutlu olan kişiyim. Şampiyonluklar gelip geçer ama dostluklar her zaman bakidir. Şu an için maalesef Beşiktaş Kulübümüzün hayli borçlu olduğunu sizlere hatırlatmak istiyorum. Beşiktaş Kulübü iyi idare edilmiyor." şeklinde konuştu.

Bu toplantı öncesi Av. Levent Erdoğan Balıkesir Karesi Mehmet Azman Çavuş Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı. Ziyarette Av. Levent Erdoğan ve Behçet Ümitlerla Masa tenisi oynadılar ve büyük alkış aldılar Levent Erdoğan Ekibini Okul Müdürü Ahmet Uçtu ve müdür yardımcıları karşıladılar. Okul gezilerek öğrencilere sohpet ettiler çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Levent Erdoğan’dan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'ya plaket

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) 2. Başkanı Levent Erdoğan ve beraberindekiler Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti. TÜRFAD heyetini Belediye Encümen Salonunda konuk eden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı özellikle stadyum ile ilgili süreci ve gelinen son nokta ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Levent Erdoğan ‘Akhisar’da başta stat ve diğer hizmetleri dikkatle takip ettiklerini Akhisar Belediye Başkanının eski bir Beşiktaş’lı olduğunu bu sebeple hem Beşiktaş taraftarına yakınlığından hemde hizmetlerinden dolayı Başkan Salih Hızlı’yı dikkatle takip ettiğini sözlerine ekledi.  Yapılan keyifli sohpetlerin ardından karşılıklı olarak hediye ve plaket taktimleri yapıldı.

Bu plaketin takdiminden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, “futbol temsil gücü çok yüksek olan bir branştır. Dolayısıyla yönetimi de çok zor bir mecradır. Burada da futbol adamlığı kavramı içerisinde yer almak çok kolay değildir. Temsil yeteneğinin çok yüksek olması neticesiyle de burada olmak ülkedeki bir çok sorunu da beraberinde göğüslemeyi getiriyor. Aslında biz bu temsil yeteneğini olumluya çevirmeye çalışıyoruz ve herkes bunun farkında. Fakat buraya daha fazla özen gösterirsek Türkiye’deki bir çok şeyi çözebiliriz. Çünkü statlardaki dönen olayların hepsi Türkiye’nin sosyolojisi ile bağlantılı şeyler. Oralar düzen altına alındığında daha iyi gelmeli ki, kötü olduğunu da söylemiyorum, daha iyi hale geldiğinde öyle zannediyorum ki ülkemizdeki bizim toplumsal barış diyebileceğimiz şey çok daha iyi hale gelebilecektir. Bu anlamda da ben futbolun temsil gücüne çok inanıyorum ve bunun toparlanması ile ilgili de gayretlerinden dolayı bütün futbol adamlarına bu ülkenin bir vatandaşı olarak teşekkür ediyorum. Dolayısıyla bu gayretlerin devamını diliyorum.

Türkiye’nin gelişimi içerisinde aynı paralelde Akhisar’ı da geliştirdiğimize inanıyorum. Yaptığımız bir çok yatırım var, en başta Gölet alanını sürdürülebilir proje anlamında devam ettirdik. Bunun yanında belediye hizmet binamız var, toplu konutlar yaptık, arıtmalar derken Akhisar’ın bütün alt yapısını toparladık. Tabiki sürpriz olarak da karşımıza Akhisarspor başarısı ve bu başarının da yönetilmesi gerekiyordu. Sonuçta bu başarı sonrasında açıkçası çok hızlı gitti Akhisarspor’un Süper Lige çıkması. Tabiki bunun yanında stadyum ihtiyacı doğdu ve bazı sancılı dönemlerin ardından bugün artık stadyumumuza kavuştuk diyebiliriz” dedi.

Öte yandan ziyarete TÜRFAD Akhisar Şube Başkanı Hüsnü Kahraman, yönetim kurulu üyeleri Kemal Şahin, Mehmet Haşlaker, Akhisar Kartal Bakışı Düşünce Platformu temsilcileri Dr. Hakan Uğur Halaza, İsmail Öktem, Ziya Arel, Beşiktaş eski Asbaşkanı ve TÜRFAD 2. başkanı Levent Erdoğan katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!