Adam Buksa: Polonya'yı herkese bir turistik destinasyon olarak tavsiye ederim

Güncelleme Tarihi:

Adam Buksa: Polonyayı herkese bir turistik destinasyon olarak tavsiye ederim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2023 14:35

Antalyaspor'un başarılı futbolcusu Adam Buksa, ülkesi Polonya ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Haberin Devamı

Sezonun başı Antalyaspor Kulübü'nün RC Lens'den kiraladığı Adam Buksa, sezona iyi bir başlangıç yapmış durumda (9 maçta 4 gol ve 1 asist).

Polonyalı milli oyuncu önümüzdeki haftaların kendisi için daha iyi olmasını umuyor. 27 yaşındaki hücum oyuncusu, uluslararası kariyerine 2020'de Pogoń Szczecin'den Amerikan New England Revolution'a transfer olduktan sonra başladı. Son olarak Türkiye'ye transfer olan Buksa, Antalya'da oldukça mutlu.

Adam Buksa, takımın gidişatıyla ilgili "Verimli haftaları geride bıraktık, bir dizi galibiyet elde ettik ve çekici futbol oynuyoruz.Takım yükselişte. Benim için kişisel olarak sezon başarılı, memnunum. Bir yıl futbol oynamadıktan ve iyileştikten sonra futbol anlamında yeniden doğdum. Türkiye'de olmaktan mutluyum, burada kendimi çok iyi hissediyorum. Burada kazanacak çok şeyim var, geleceğin ne getireceğini göreceğiz" şeklinde yorum yaptı.

Haberin Devamı

Adam Buksa son zamanlarda Polonya milli takımına geri dönerken ekim ayında iki Euro 2024 eleme karşılaşmasında forma giydi ve Faroe Adaları'na karşı bir gol attı.

Önümüzdeki milli takım süreci hakkında da konuşan Buksa "Tabii ki, her zaman sağlıklı ve iyi durumdaysam milli takım çağrılarına bakarım ve milli takımda olacağıma dair büyük bir inancım var," diye cevap veriyor...

Kasım ayında Polonya, Letonya'ya karşı bir dostluk maçı ve Çek Cumhuriyeti'ne karşı bir eleme maçı oynayacak. Her iki maç da Polonya'da gerçekleşecek. Buksa, bu nedenle memleketini ziyaret etme fırsatı olabilir.

"Her zaman Polonya'ya dönebildiğimde en azından bir süreliğine mutlu olurum" diyen Buksa sözlerini şöyle sürdürüyor:

"Bu arada, herkese ülkemi ziyaret etmelerini tavsiye ederim. Polonya, son yıllarda çok gelişti ve turizm açısından sunacak çok şeyi var. Oynadığım kulüplerin büyük şehirleri (Wisła Kraków, Lechia Gdańsk ve Pogoń Szczecin dahil) turizme dayalıdır ve görülmeye değer birçok cazibe merkezi var. Kesinlikle Polonya'yı herkese bir turistik destinasyon olarak tavsiye ederim".

Adam Buksa: Polonyayı herkese bir turistik destinasyon olarak tavsiye ederim

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!