A Milli Kadın Futbol Takımı, Gürcistanı 3-0 mağlup etti

Güncelleme Tarihi:

A Milli Kadın Futbol Takımı, Gürcistanı 3-0 mağlup etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2023 21:39

 UEFA Kadınlar Uluslar C Ligi 2nci Grup’ta yer alan A Milli Kadın Futbol Takımı, gruptaki ilk maçında deplasmanda Gürcistan’ı 3-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

UEFA Kadınlar Uluslar C Ligi'nde Lüksemburg, Litvanya ve Gürcistan ile birlikte 2nci grupta yer alan A Milli Kadın Futbol Takımı, deplasmanda Gürcistan ile karşı karşıya geldi.

Tiflis’te Mikheil Meskhi 2 Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Audrey Gerbel yönetti. Gerbelin yardımcılıklarını ise Clementine Dubreil, Berangere Jourdain ve Savina Elbour yaptı.

Ev sahibi ekip Gürcistan karşılaşmaya; Gabelaia - Kalandadze, Kvelidzei, Tatuashvili, Gasviani, Bakradze, Ambalia, Cheminava, Danelia, Pasikashvili ve Chkonia 11iyle çıktı. Konuk ekip Ay-yıldızlılar ise; Selda Akgöz - Büşra Kuru, Gülbin Hız, Eda Karataş, İlayda Civelek, Elif Keskin, Emine Ecem Esen, Miray Cin, Birgül Sadıkoğlu, Ebru Topçu ve Ece Türkoğlu ile sahadaydı. Karşılaşmayı A Milli Kadın Futbol Takımı, 3-0lık skorla kazandı. Ay-yıldızlılara galibiyeti getiren golleri 5inci dakikada Miray Cin, 41inci dakikada Birgül Sadıkoğlu ve 71inci dakikada Yağmur Uraz kaydetti.

A Milli Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Uluslar C Ligi’ndeki 2nci maçında 26 Eylül Salı günü saat 18.00de Elazığ’da Litvanya’yı konuk edecek.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!