2 maçlık Süper Lig iddaa kuponu yaptı, 93 bin 335 TL kazandı! İY/MS çılgın oranlar...

Güncelleme Tarihi:

2 maçlık Süper Lig iddaa kuponu yaptı, 93 bin 335 TL kazandı İY/MS çılgın oranlar...
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2024 14:25

Bir Misli üyesi dün Süper Lig’de oynanan 2 maçtan oluşturduğu kuponunda oldukça yüksek oranlı tercihlerde bulundu. 2 maça da “İlk Yarı / Maç Sonucu” oynayan Misli üyesi aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

İlandır

Misli üyeleri “Şampiyon Oran” ile normallerin üzerinde oranlarla daha fazla kazanmaya devam ediyor.

Misli Arena’da üyeler; kupon paylaşımı ve yorumlar yapabildiği gibi aynı zamanda yaptıkları kuponlar üzerinden Arena Puanları kazanabiliyor.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak maçlara “Şampiyon Oran” farkı ile daha yüksek oranlarla oynayabilir; canlı yayınlarla maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz.

Misli, yeni üyelerine anında 50 TL kazanma şansı da sunuyor.

Kasımpaşa ikinci yarıda döndü

Süper Lig mücadelesinde İstanbulspor sahasında Kasımpaşa’yı konuk etti. Misli üyesi bu karşılaşmaya “İlk Yarı 1 / Maç Sonucu 2” oynadı. Yani ilk yarıyı ev sahibi İstanbulspor’un önde bitirmesi gerekirken; 90 dakika sonunda ise Kasımpaşa’nın kazanması lazımdı.

Haberin Devamı

Bu maç öncesi ligde İstanbulspor 7, Kasımpaşa ise 3 maçtır galibiyet hasretti. İki takım da sahaya ekstra bir kazanma arzusuyla çıktı ve ev sahibi İstanbulspor Florian Loshaj’ın 25. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İlk yarı tahmini tutan üye, ikinci yarıda Kasımpaşa’dan goller beklemeye başladı. Oyun tam da üyenin istediği gibi gitti. İkinci yarı vites yükselten konuk ekip pozisyonlar bulmaya devam etti ve Nuno Da Costa, 53’te skoru eşitledi.

Oyunun kontrolünü iyice eline alan Kasımpaşa’da sahneye 71. dakikada Ben Ouanes çıktı ve takımını 2-1 öne geçirdi. Maç da bu skorla sona erdi ve Misli üyesi bu tahminiyle 22.30 oran tutturdu.

2 maçlık Süper Lig iddaa kuponu yaptı, 93 bin 335 TL kazandı İY/MS çılgın oranlar...

Fenerbahçe golleri sona sakladı

Bir diğer Süper Lig karşılaşmasında şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe, düşme hattında yer alan Pendikspor ile Kadıköy’de kozlarını paylaştı. Misli üyesi bu karşılaşmaya da “İlk Yarı 1 / Maç Sonucu 2” oynadı. İlk yarıyı Pendikspor’un önde bitirmesi; maçı ise Fenerbahçe’nin kazanması gerekiyordu.

İlk yarıyı başa baş götüren Pendikspor, Halil Akbunar’ın golüyle öne geçti. İlk 45 dakikada 1-0 üstünlüğünü koruyan konuk ekip, soyunma odasına önde gitti. İkinci yarı Fenerbahçe tempoyu iyice yükseltti. 59. dakikada Mert Hakan Yandaş, skoru 1-1’e getirdi. 71. dakikada Pendikspor’da defans oyuncusu Welinton, kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Haberin Devamı

Dakikalar 87’yi gösterdiği ise Fenerbahçe, penaltı vuruşu kazandı. Takımın formda isimlerinden Michy Batshuayi, beyaz noktada hata yapmadı ve takımını 2-1 öne geçirdi. Duraklamalar da oldukça hareketli geçti. 90+1’de Pendikspor’da Arnaud Lusamba, ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı. Fenerbahçe de 2-1’le yetinmedi ve 90+4’te Ferdi Kadıoğlu ile 90+9’da İrfan Can Kahveci’nin golleriyle maçı 4-1 kazandı. Üye, bu tahminiyle de 20.85 oran bilmiş oldu.

Misli üyesi böylece 2 maçta 464.96 oranla 93 bin 335 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakayabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

2 maçlık Süper Lig iddaa kuponu yaptı, 93 bin 335 TL kazandı İY/MS çılgın oranlar...

2 maçlık Süper Lig iddaa kuponu yaptı, 93 bin 335 TL kazandı İY/MS çılgın oranlar...

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!