Spor yazarları Lokomotiv Moskova-Fenerbahçe maçı için ne dedi?

Güncelleme Tarihi:

Spor yazarları Lokomotiv Moskova-Fenerbahçe maçı için ne dedi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 11:34

Fenerbahçe, Lokomotiv Moskova deplasmanında sahadan 1-1'lik skorla ayrılarak Avrupa Ligi'nde son 16 takım arasına adını yazdırdı. Erman Toroğlu başta olmak üzere karşılaşmayı değerlendiren spor yazarları Nani ve Van Persie başta olmak üzere bazı oyuncuların performanslarına dikkat çekip önemli uyarılarda bulundu.

Haberin Devamı

Spor yazarları Lokomotiv Moskova-Fenerbahçe maçı için ne dedi
Pereira'yı Pereira kurtardı (Uğur Meleke - Hürriyet)
Pereira’nın Robin Van Persie-Fernandao tercihinde hep adaletli davranmaya çalıştığına inandım. Van Persie’nin marka değeri büyüsüne kapılmadan, fayda gözettiğini düşündüm. Ama bir teknik direktör, sporseverleri adaletli olduğuna inandırmak istiyorsa, o adaleti takımın geneline yaymalı. Son derece bencilleşen Nani hiç kesilmeden oynuyor, Alper oturuyorsa, beni Van Persie-Fernandao konusunda da kusursuz adalete inandıramaz hoca.

UĞUR MELEKE'NİN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Spor yazarları Lokomotiv Moskova-Fenerbahçe maçı için ne dedi
Fener kupaya adaydır (Rüştü Reçber - Hürriyet)
Fabiano’ya kimse kötü kaleci diyemez. Ancak Volkan ile kıyaslandığı zaman, bundan sonraki turda kaleye geçmesi zor. Çünkü baskının daha fazla olacağı maçlar oynanacak ve bunun için de tecrübeye daha çok ihtiyaç duyulacak. Bu durum da Volkan’ı işaret ediyor.

Haberin Devamı

RÜŞTÜ REÇBER'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Spor yazarları Lokomotiv Moskova-Fenerbahçe maçı için ne dedi
Üşüdük ama donmadık (Şansal Büyüka - Milliyet)
Fenerbahçe’nin en iyisi hiç kuşkusuz Volkan Şen’di. İki kenar adamından Nani, gene kendine oynayıp, her çalımda topu rakiplerine teslim ederken, Volkan dikine oyun anlayışı, hızla terse dönüşü, kalabalıklardan iyi çıkışı ve hareketli oyunuyla ele avuca sığmayan, mahallenin haylaz çocuğu gibiydi. Adeta rakibin başını döndürdü. Fenerbahçe’nin iki kenar adamından Volkan bu kadar etkiliyken, diğer kanat adamı Nani, gene bildiğini okumaya devam etti.
Spor yazarları Lokomotiv Moskova-Fenerbahçe maçı için ne dedi
Fenerbahçe'ye zarar veriyorlar (Erman Toroğlu - Sabah)
Dün gece yine herkes gördü, bu takımın oyun kaptanı yok. Bunu yapan kim? Diego... O da cezalı olduğu için oynamadı. Ama hala Fenerbahçe'de bir santrfor daha alalım tartışması var. Niye? Çünkü iki santrfor ve teknik direktör takımın üstüne çıkmış tepiniyorlar. Bu da bütün takımı rahatsız ediyor. İki takım arasında kalite olarak bayağı fark var. Fenerbahçe hiç zorlanmadan bu takımı geçmesi gerekirdi, iki maçı da kazanarak. Ama dün gece millete dokuz doğurttular.
Spor yazarları Lokomotiv Moskova-Fenerbahçe maçı için ne dedi
Gereği yapıldı! (Gürcan Bilgiç - Sabah)
Maçı teknik olarak yorumlamak ne kadar doğru olur bilemiyorum. Çünkü oyunun değil, sonucun ön planda olduğu bir stratejisi vardı. Maç sonunda Gökhan Gönül, "Hocamız bizden galibiyet için oynamamızı istedi ama biz yapmadık" derken, oyunun ruhunu da tercüme etti. Bazen ipler teknik adamın elinden çıkıyor ve takım kendi bildiğini yapmaya başlıyor. Bir puan mücadelesi seyretsek, kayıplar nedeniyle eleştiri üretebilirdik ama tur için gerekenin yapıldığı bir mücadele vardı karşımızda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!