Spor yazarları Gaziantepspor-Galatasaray maçı için ne dedi?

Güncelleme Tarihi:

Spor yazarları Gaziantepspor-Galatasaray maçı için ne dedi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 12:07

Gaziantepspor'a da yenilerek üçüncülük şansını tehlikeye atan Galatasaray'ın durumu spor yazarlarını da böldü! Başarısızlığın faturasını hemen herkes farklı isimlere kesti. İşte o görüşlerden bazıları...

Haberin Devamı

Spor yazarları Gaziantepspor-Galatasaray maçı için ne dedi
Bu sezon biter (Hakan Ünsal - Hürriyet)
Aslında Galatasaraylı oyuncular için maç da sezon da ‘bitse de gitsek’ haline geldi. Maç da biter sezon da. Ama maçların ve sezonun sonunda gidenler de olur. Bu gitmelerin dönüşü yok ve inanın çok pişmanlık duyarsınız. Son dönemlerde Antep tribünlerini bu kadar dolu görmemiştik. Taraftar, takımının Galatasaray’ı yeneceğine inandığı için sahaya geldi. Maçta kırılma anı değil anları vardı ve onların başrolünde Karcemarskas bulunuyordu. Fakat G.Saray o kadar kırılgandı ki kırsa da kırılırdı.

HAKAN ÜNSAL'IN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Spor yazarları Gaziantepspor-Galatasaray maçı için ne dedi
Bir Rashford olmasa da... (Kanat Atkaya - Hürriyet)
Şampiyonluğun uzakta kaldığı sezonlarda taraftarın sevdiği klişe vardır: “Bu takım bitmiş, bari gençler oynasın...” G.Saray için sezon an itibariyle “Bitmiş bu takım, bari gençler oynasın” kıvamına gelmiştir. “Bundan daha kötü olamaz zaten” derken, futbolcu oyundan, taraftar takımdan soğuma noktasına gelmişken bari bir heyecan olur! Bir Rashford çıkar mı bilinmez ama herhalde bundan daha sıkıcı hale gelemez Galatasaray...

Haberin Devamı

KANAT ATKAYA'NIN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Spor yazarları Gaziantepspor-Galatasaray maçı için ne dedi
Gereğini yapın (Levent Tüzemen - Sabah)
Kaptan Selçuk ve arkadaşlarına bir sözüm var; Galatasaray bir his takımıdır... Renklerine aşık, birbirlerini seven futbolcuların takımıdır... Galatasaray feragat ve fedakârlıklarla çalışacak futbolcuların takımıdır. Galatasaray şımarıkları, kendini beğenmişleri, yalnız kendini düşünenleri sevmez... Galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır...
Spor yazarları Gaziantepspor-Galatasaray maçı için ne dedi
Hedef yoksa sen de yoksun! (Attila Gökçe - Milliyet)
Galatasaray için şu sıralarda tutulacak en iyi dilek, “Süper Lig’in bir an önce bitmesi”, “UEFA’nın da İnfantino’nun FIFA başkanlığına seçilmesi şerefine, finansal fair play ilkelerini yumuşatarak bari gelecek sezonu karartmayacak bir karar alması” olabilir. En azından ben, kendimce bunları diliyorum.
Spor yazarları Gaziantepspor-Galatasaray maçı için ne dedi
İhanet! (Osman Şenher - Milliyet)
Galatasaray gibi çok büyük mazisi olan 111 yıllık kulübe hiçbir futbolcunun ve yöneticinin ihanet etmeye hakkı yok. Dün gece Antep karşısındaki sarı-kırmızılılara bakıyorum... Futbolcularda ne bir istek, ne kazanma hırsı, ne mücadele gücü, hiçbir şey yok. Kendilerini resmen sıfırlamışlar. Tamam hocanı sevmezsin, yöneticilerini de sevmezsin, 25 milyon taraftarı da sevmezsin. Ama o formaya ihanet edemezsin.
Spor yazarları Gaziantepspor-Galatasaray maçı için ne dedi
Kumdan kale yıkıldı! (Erman Toroğlu - Sabah) 
Galatasaray'ın bu duruma düşmesinin tek sorumlusu vardır. Kulüp başkanıdır. Çünkü çok şeyi o tek başına yapmaya kalktı. Hamza'yı da gönderen oydu. Mustafa Denizli'yi de getiren oydu. Hamza'nın takımına bakın, Mustafa'nın takımına bakın. Sakın bazı şekilde de insanları aldatmayın. Neymiş efendim, Galatasaray'ın kadrosu zayıfmış, Galatasaray'ın kadrosuna transfer lazımmış. Beyler! Bu takım geçen sene üç kupayı birden aldı. Aynı kadro değil mi ki takviye de oldu. Bir tek son bir ayda Burak Yılmaz gitti. Onun da zaten varlığı ile yokluğu belli değildi.
Spor yazarları Gaziantepspor-Galatasaray maçı için ne dedi
Hani verdiğin sözler! (Serhat Ulueren - Sabah)
Bu takım nasıl ayağa kalkar? Denizli ile acele görüşüp üçe, beşe bakmadan anlaşıp yarın göndereceksin. Selçuk, Yasin ve Sabri’yi kadro dışı bırakıp sezon sonunda göndereceksin. Sneijder ve Muslera’da para indirimine gideceksin, kabul etmezlerse satış listesine koyacaksın. Ve başarıya aç, isimli-isimsiz oyuncular transfer edeceksin. Yönetim mi? Ortada zaten yönetemeyen bir yönetim olduğuna göre onlar da bırakıp gitmeli mertçe.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!