Spor yazarları Beşiktaş-Torku Konyaspor maçı için ne dedi?

Güncelleme Tarihi:

Spor yazarları Beşiktaş-Torku Konyaspor maçı için ne dedi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 11:32

Beşiktaş, favori çıktığı maçta Torku Konyaspor'a 2-1 yenilerek Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkma yolunda ağır bir darbe aldı. Karşılaşmayı değerlendiren spor yazarları genelde hakemi ve siyah beyazlı futbolcuları eleştirirken, Güntekin Onay teknik direktör Şenol Güneş'in oyuncu tercihlerine dikkat çekti.

Haberin Devamı

Spor yazarları Beşiktaş-Torku Konyaspor maçı için ne dedi
Birisi Beşiktaş'a kötü bir kamera şakası mı yapıyor? (Kenan Başaran - Hürriyet)
Beşiktaş’ın stoper sorunlarıyla çıkacağı şimdilik üç maçı var: Başakşehir, Mersin ve Trabzonspor... Burada parola şu olmalı: Allah’ını seven hücuma gelsin! Çünkü, Güneş’in defansif zaafı aşmak için en büyük silahı yediğinden bir fazlasını atmak... Kupa maçının Beşiktaş için ehemmiyeti, Boyko ve Veli’nin ilk 11’de, Tolgay’ın da 18’de soyunmasıydı. Veli, 5. maçına çıktı fakat hâlâ toparlanmış değil. Bu da bende ‘acaba omuz sakatlığı tam olarak geçmedi mi’ şüphesi uyandırıyor.
Spor yazarları Beşiktaş-Torku Konyaspor maçı için ne dedi
Pes vallahi (Güntekin Onay - Vatan)
Beşiktaş dün maçı kaybetmedi. 4 gün içinde 3. stoperini kaybetti. Rhodolfo’nun ardından kırmızı kart cezalısı Marcelo da Başakşehir maçında yok. Elde kaldı sadece Alexis... Dün bütün takımı dinlendiren Şenol Güneş gibi tecrübeli bir teknik adam neden alternatifi olmayan 2 stoperi de oynattı? Bunu anlamak mümkün değil. Konya zaten sadece savunmayı düşünen bir takım. Şenol Hoca, Marcelo ve Alexis yerine erteleme maçlarıı için düşündüğü ismleri denese daha aklıcı bir tercih olmaz mıydı? Çünkü asıl mühim olan Başakşehir maçıydı.
Spor yazarları Beşiktaş-Torku Konyaspor maçı için ne dedi
İki yüzlü Kartal (Metin Tekin - Sabah)
İlk yarıda istediği gibi bir oyun sergileyen Beşiktaş, rakibi karşısında neredeyse tek kaleye futbol oynadı. İkinci yarıda özellikle Marcelona'nın kırmızı kartı ve akabinde gelen golün ardından roller tamamen değişti... Bu kırmızı kart oyunun kopma noktasıydı. Konyaspor'un, orta sahada etkili presle oyunu eline aldığı sonra lehine çevirdiği bir maç izledik. Beşiktaş'ın dünkü performansını Gaziantep maçıyla aynı teraziye koymak ve bir çıkarımda bulunmak yanlış olur..
Spor yazarları Beşiktaş-Torku Konyaspor maçı için ne dedi
Veli toplantısı (Feyyaz Uçar - Fanatik)
Beşiktaş’a veli toplantısı lazım... Futbolcuların anne babası değil Veli’nin kendisi çağırılmalı ve sorulmalı. Sen ki bu takımın temel direğiydin. Vazgeçilmeziydin. Ebeveyniydin. Bir sakatlık mıdır seni bu hale düşüren. Nedir bu, nedir bu acziyet! Niye bu gereksiz fauller. Bu kadar pas hatasının sebebi ne? Dön artık Veli, gel aramıza. Sen bizim sadece bir futbolcumuz değil velinimetimizsin. Özledik seni.

BAKMADAN GEÇME!