Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta maçları!

Güncelleme Tarihi:

Spor Toto Süper Ligde 27. hafta maçları
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 12:38

Spor Toto Süper Lig’de 26. hafta Torku Konyaspor – Medipol Başakşehir karşılaması ile sona erdi. Cumartesi günü ilk maçla başlayacak olan 27. haftada oynanacak maçlar büyük bir merakla bekleniyor. Peki, Süper Lig 27. hafta karşılaşmalarında hangi takımlar mücadele edecek? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

26. haftanın geride kalmasıyla beraber ligde lider olarak birincilik koltuğunda Beşiktaş oturuyor. Ard arda aldığı iki galibiyetle 6 puanı hanesine yazdıran Beşiktaş, eksik maçı bulunan Fenerbehçe’nin 4 puan önünde bulunuyor. GalatasarayFenerbahçe maçının ertelenmesi şampiyonluk yarışında dengelerin değişmesine neden olabilir.

Spor Toto Süper Ligde 27. hafta maçları

SPOR TOTO SÜPER LİG 27. HAFTA KARŞILAŞMALARI

Spor Toto Süper Lig’de yeni hafta Cumartesi günü gerçekleşecek olan ilk maçla başlayacak. Çekişmeli maçların yaşanacağı yeni haftada neler olacağı merakla bekleniyor. İşte gün gün Süper Lig maçları:

2 Nisan 2016 Cumartesi

Gençlerbirliği – Torku Konyaspor (13:30)

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Gençlerbirliği, Osmanlıspor deplasmanında mücadele etmiş ve karşılaşmadan 3 – 1’lik mağlubiyetle ayrılarak puan alamamıştı. Torku Konyaspor ise evinde Medipol Başakşehir’i ağırlamış, karşılaşmadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrılmıştı.

Gaziantepspor – Trabzonspor (16:00)

Trabzonspor geçtiğimiz hafta ligde 2 maç oynadı. İlk maçı Beşiktaş ile gerçekleştiren Trabzonspor erteleme maçında Beşiktaş’ı konuk etti ve karşılaşmadan 2 – 0’lık mağlubiyetle ayrıldı. İkinci maçında da Medicana Sivasspor’u evinde ağırlayan Trabzonspor karşılaşmadan 1 – 0’lık galibiyetle ayrıldı. Gaziantepspor ise deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile mücadele etti ve karşılaşmadan 0 – 0’lık beraberlikle ayrıldı.

Eskişehirspor – Galatasaray (19:00)

Eskişehirspor geçtiğimiz hafta Kayserispor deplasmanında mücadele etti ve karşılaşmadan 0 – 0’lık beraberlikle ayrıldı. Galatasaray ise Fenerbahçe ile oynayacağı maçın ertelenmesiyle 26. haftayı boş geçmiş oldu.

3 Nisan 2016 Pazar

Medicana Sivasspor – Bursaspor (13:30)

Medicana Sivasspor Süper Ligde geçtiğimiz hafta Trabzonspor ile karşı karşıya geldi ve maçtan 1 – 0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Bursaspor ise Kasımpaşa’yı evinde ağırladığı karşılaşmadan 4 – 1’lik galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir – Mersin İdman Yurdu (13:30)

Spor Toto Süper Ligde geçtiğimiz hafta Medipol Başakşehir Torku Konyaspor deplasmanında mücadele etti ve karşılaşmadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrıldı. Mersin İdman Yurdu ise evinde Gaziantepspor’u ağırladı ve karşılaşmadan 0 – 0’lık beraberlikle ayrıldı.

Antalyaspor – Akhisar Belediyespor (16:00)

Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Antalyaspor Beşiktaş deplasmanında mücadele ettiği karşılaşmadan 1 – 0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Akhisar Belediyespor ise evinde Çaykur Rizespor’u ağırladı ev karşılaşmadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrıldı.

Fenerbahçe – Osmanlıspor (19:00)

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Osmanlıspor evinde Gençlerbirliği’ni ağırladı ve karşılaşmadan 3 – 1’lik galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe ise Galatasaray deplasmanında mücadele edeceği karşılaşmanın ertelenmesiyle 26. haftayı eksik maçla tamamladı.

Haberin Devamı

4 Nisan 2016 Pazartesi

Çaykur Rizespor – Kayserispor (19:00)

Süper Lig’in 26. haftasında Çaykur Rizespor Akhisar Belediyespor deplasmanında mücadele etti ve karşılaşmadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrıldı. Kayserispor ise evinde Eskişehirspor’u ağırladı ve karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

Kasımpaşa – Beşiktaş (20:00)

Süper Ligde geçtiğimiz hafta Bursaspor deplasmanında mücadele eden Kasımpaşa karşılaşmadan 4 – 1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Beşiktaş ise hem ertelenen Trabzonspor maçını hem de 26. hafta maçını oynadı. Trabzonspor deplasmanından 2 – 0’lık galibiyetle ayrılan Beşiktaş, evinde ağırladığı Antalyaspor maçından da 1 – 0’lık galibiyetle ayrıldı.

BAKMADAN GEÇME!