Spor Toto Süper Lig’de 25. hafta puan durumu! Süper Lig'de lider kim?

Güncelleme Tarihi:

Spor Toto Süper Lig’de 25. hafta puan durumu Süper Ligde lider kim
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 11:12

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftası bugün gerçekleşecek olan Antalyaspor - Bursaspor karşılaşması ile sona erecek. 25. haftanın son maçı olan Antalyaspor - Bursaspor maçı merakla bekleniyor. Peki, Süper Lig 25. haftada puan durumu nedir? Süper Lig’de ilk sırada hangi takım var? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında yine heyecan dolu maçlar geride kaldı. Peki, 4 büyüklerin ligdeki karşılaşmaları nasıl sonuçlandı? Lider olan takım hangisi oldu?

TRABZONSPOR MERSİN İDMAN YURDU’NU AĞIRLADI

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Trabzonspor evinde Mersin İdman Yurdu’nu ağırladı. Ligde düşüşte olan Trabzonspor karşılaşmadan 1 – 0’lık galibiyetle ayrılarak 3 puanı da hanesine yazdırdı. Gerçekleşen maçın ardından 3 puan alan Trabzonspor 30 puanla ligde 12. sırada bulunurken, Mersin İdman Yurdu 20 puanla 16. sırada kaldı.

Karşılaşmanın tek golü maçın 48. dakikasında Marko Marin tarafından kaydedilirken, karşılaşma bol sarı kartlı geçti. Trabzonspor maçta 3 sarı kart görürken, rakibi Mersin İdman Yurdu ise 4 sarı kart gördü.

BEŞİKTAŞ ÇAYKUR RİZESPOR DEPLASMANINDA MÜCADELE ETTİ

Haberin Devamı

Ligde Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı içinde bulunan Beşiktaş Süper Lig’in 25. haftasında Çaykur Rizespor’un evine konuk oldu. Karşılaşmadan 2 – 1’lik galibiyetle ayrılan Beşiktaş hanesine 3 puan daha yazdırdı.

Karşılaşmanın golleri 16. dakikada Jose Sosa ve 33. dakikada Kerim Frei Koyunlu ile Beşiktaş tarafından kaydedilirken, Çaykur Rizespor ise 89. dakikada Teddy Chevalier ile gol buldu. Maçta Çaykur Rizespor’dan 5 kişi sarı kart görürken, Beşiktaş’ta ise 1 kişi sarı kart gördü.

GALATASARAY GENÇLERBİRLİĞİ DEPLASMANINDA

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Gençlerbirliği deplasmanında mücadele eden Galatasaray karşılaşmadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrıldı. Maçın 2 golü de penaltıdan kaydedilirken, karşılaşmada toplam 3 sarı kart görüldü.

Çekişmeli geçen maçın golleri 17. dakikada Bogdan Stancu ile Gençlerbirliği tarafından, 61. dakikada ise Semih Kaya ile Galatasaray tarafından kaydedildi.

FENERBAHÇE KAYSERİSPOR’U AĞIRLADI

Ligde Beşiktaş ile şampiyonluk yarışında olan Fenerbahçe ligde bu hafta Kayserispor’u ağırladı. Fenerbahçe karşılaşmadan 1 – 0’lık galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Maçın tek golü 53. dakikada Robin van Persie tarafından kaydedildi. Karşılaşmada 6 sarı kart 3 kırmızı kart görüldü.

Haberin Devamı

Süper Lig’in 25. haftasında oynanan diğer maçlardaki skorlar ise şu şekilde:

Gaziantepspor – Torku Konyaspor (0 – 1)

Medipol Başakşehirspor – Osmanlıspor (2 – 3)

Eskişehirspor – Akhisar Belediyespor (3 – 3)

SPOR TOTO SÜPER LİG 25. HAFTANIN PUAN DURUMU

Spor Toto Süper Lig’de bugün oynanacak olan Sivasspor – Kasımpaşa ve Antalyaspor - Bursaspor maçı öncesinde puan durumu şu şekilde:

1. Fenerbahçe – 59 puan

2. Beşiktaş – 57 puan

3. Torku Konyaspor – 46 puan

4. Medipol Başakşehir – 40 puan

5. Galatasaray – 39 puan

Süper Lig’in 25. haftasına dair detaylı puan tablosu ise aşağıdaki gibi:

Spor Toto Süper Lig’de 25. hafta puan durumu Süper Ligde lider kim

BAKMADAN GEÇME!