Sponsor olarak genelev ile anlaştı

Güncelleme Tarihi:

Sponsor olarak genelev ile anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 15:48

Almanya Bundesliga 2. ekiplerinden Sandhausen, gündeme bomba gibi düşen bir sponsorluk anlaşmasına imza attı ve bir genelev ile anlaştı.

Haberin Devamı

Alman Sandhausen kulübü yapılan anlaşma gereği, maçlarını oynadığı stattaki panolarda ve seyircilere dağıttığı maçla ilgili kitapçıkta genelevin reklamına yer verecek.

Komşu kent Heidelberg'de bulunan 'Eros Center Bienenstock' adlı genelev ile yapılan sponsorluk anlaşmasıyla ilgili Sandhausen Kulüp Başkanı Jürgen Machmeier  “Bizim için çok ciddi bir partner. Alkol ve sigara şirketleriyle de sponsorluk yapılıyor” diyerek yaptıkları anlaşmanın normal olduğunun mesajını verdi.

Sponsor olarak genelev ile anlaştı


30 odalı Eros-Center Bienenstock adlı genelev geçen yıl hizmete girdi.Anlaşma gereği Sandhausen kulübü, Nürnberg ile son oynadığı lig maçında genelevin reklamını yaptı.

Sandhausen maçı 2-0 kaybedince gazeteciler takımın teknik direktörü Alois Schwartz'a 'genelevin reklam panosu futbolcularınızın dikkatini dağıtmış olabilir mi ' sorusunu yöneltti. Teknik direktör ise soruya “Futbolcularımı değil ama belki maçın hakemini etkilemiş” cevabını verdi.

Sponsor olarak genelev ile anlaştı

Sandhausen antrenörü ve futbolcuları yenen ilk gole, ofsayt olduğu gerekçesiyle uzun süre itiraz etmişti. Varılan anlaşma gereği genelev işletmecilerinin kulübe ne kadar para vereceği ise açıklanmadı. Altı aylık yapılan anlaşma, karşılıklı memnuniyet sağlanırsa sezon sonunda uzatılacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!