Sperm bankasına gittim ama sonra vazgeçtim

Güncelleme Tarihi:

Sperm bankasına gittim ama sonra vazgeçtim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2010 00:00

Fatih Ürek 25 yıldır giyip çıkardıkları, yılan dansı, süzülen bakışları ve bomba açıklamalarıyla hayatımızda. Alırım Aklını adlı yeni single’ı içinse kral imajına büründü. Transparanlar gardırobdan çıkarılıp atılmış; bu sefer başında tacı, elinde kılıcı var. Açıklamalar mı? Aynen devam ediyor: Bu kez de ABD’de sperm bankasına başvurduğunu söyledi.

Siz şarkıcı mı yoksa gece hayatında eğlendiren adam mısınız?
- Ben zaten hep şarkıcıydım. Birçok şarkıcıdan da daha iyi bir şarkıcıyım. Zeki Müren’den sonra Maksim’e assolist oldum. Beni sadece görüntü olarak gören insanlar, “Hadi Hadi” şarkımla sesime de ulaştı.

Sizi neden müzikal olarak ciddiye almadılar?
- Onlar bir avuç insan. İstedikleri kadar yazıp çizsinler, ön yargılı olsunlar ama bir avuçlar... Ayrıca Türkiye İstanbul’dan ibaret değil. Ben ailelerin içine girdim. Sevildim. Amacım ukalalık etmek değil gerçekleri konuşmak.

Peki o bahsettiğiniz zümre kim ve sizden ne istedi?
- Entelektüel görünen insanlar, ön yargılı davrandılar. Bir yandan da beni dışlarken gece programlarıma gelip masaların üzerinde göbek attılar. Ben başkaları gibi özel hayatımda marjinal olup dışarıda kendimi farklı gösteren biri olmadım. Aslında çok mütevazı yaşarken eğlence adına şovumu hep dışarıda yaptım. Aptallık etmişim. “Transparan giydi, yılan dansı yaptı” dediler. Sıkıysa çıksınlar da kendileri yapsınlar.

25 yıldır sahnedesiniz. Hiç “Yeter artık” dediğiniz olmadı mı?
- Çok oldu hayatım. Yavaş yavaş dibe inmeye başlamıştım. İyilik yaptığım insanlar beni mahvetti. Kendi şarkım yoktu. “Yılan dansıyla nereye kadar gider?” diye düşünüyordum. Dualarım kabul oldu. “Hadi Hadi”yi buldum.

Çok kazandınız mı?
- Aslında öyle olması gerekiyordu. Ama çalıştığım yerlerin çoğundan paramı alamadım. Yıllarca sömürüldüm. Eski çalıştığım yerlerden vermedikleri paraları toplamaya kalksam Etiler’den birkaç daire alırım.

Peki şimdi neleriniz var?
- Kirada birkaç dairem, bir miktar birikimim ve iki arabam var.

Sahnedeki sırrınız ne?
- Sahnedeki Fatih, keşke özel hayatımda da olsaydı. Ben sahnede güçlü, akıllı ve iyi bir ejderha oluyorum. Gözleri hemen üstüme alıyorum.

Ahlaksız teklifler aldınız mı?
- Yıllar önce kadınlardan da erkeklerden de çok teklif aldım. Şimdi cesaret edemiyorlar sanırım. Yeniler bilmez, gazino zamanında kart gönderilirdi. O kartı göndereni aramamız gerekirdi. Bir zamanlar şampanyalar da çok patladı. Gecede 600 şampanya patlatıldığı oldu. Şimdi Facebook, cep telefonu var. Sana bir bakış atıp ardından direk bulabiliyorlar.

BANA ŞÖHRETİM VE PARAM İÇİN GELİYORLAR

Yeni şarkınız “Alırım Aklını”. Sizin akıl aldığınız oldu mu?

- Şu an herkesin aklını alıyorum (Gülüyor). Benden gidenler benden ayrılanlar her zaman pişman olmuştur. Çünkü ben insanlar hakkında kötü düşünmeyen pozitif biriyim.

Çok aşık oldunuz mu?
- Benim aşk hayatım çok yok. Aşkımı sevgimi hep içimde yaşıyorum. Beni sahnede görenler “Herkesi götürüyor” der. Ama çok duygusalım. Babam bana ağzını ve belinden aşağısını tutmayandan bir şey olmaz derdi. Ben de bu tavsiyeye uydum. İnanmayacaksın ama 3-4 sevgilim oldu.

İlk aşkınızı hatırlıyor musunuz?
- Valla hatırlamıyorum. Herhalde tiyatrodaykendi... Ama en fazla yanaktan öpüşmüşüzdür. Şimdiki gençler öyle değil.

Şimdi hayatınızda kimse yok mu?
- Yok. Ama artık hayatımda birinin olmasını çok istiyorum. Gerçekten beni sevecek birini de bulursam kendimi her şeyimle veririm. Ama beni etkilemesi için karşımdakine güvenmem lazım. Çünkü insanlardan korkuyorum.

Neden korkuyorsunuz?
- Çünkü bana gelen şöhret için gelir. Sosyal çevre, para için gelir.

LİPOSUCTİON YAPTIRMADIM, YÜZÜMÜ TOPARLATTIM

Bir süredir erkeksi bir imaja büründünüz...
- Ben zaten takım elbise giyerdim. Ama basında çok göstermiyordum. Bu albümle çıkınca insanların dikkatini çekti. Hoş da oldu. Kadın hayranlarım çok arttı.

Peki transparan kıyafetler ne oldu?
- Artık hiçbiri dolabımda yok.

Peki kral imajı nereden çıktı?
- Ben yaptığım işin ve sahnelerin kralıyım. Tek başımayım. Sanırım benim kıymetim de Michael Jackson gibi öldükten sonra anlaşılacak.

Artık daha fazla liposuction yaptıramadığınız doğru mu?
- Bir kere yaptırdım. Erkeğin aslında yaptırmaması lazımmış. Yıllar için kas gevşemesi olmuş. Tekrar aldırmak için doktora gittim. Ama doktor onların kas olduğunu ve aldıramayacağımı söyledi. İki aydır günde 2.5 saat spor yapıyorum.

Nerelerinizde estetik var?
- Göz kapaklarımda ve dudağımla ilgili aileden gelen problemlerim var. Ocak ayında karar verdim ve Serdar Eren’e gidip yarım yüz denilen bir lifting yaptırdım.

O ne demek?
- Yüzdeki deformelerimi toplattım. Dudaklarım silikonlu gibi çıkıyordu. Göz kapaklarım düşmüştü. Boynumda fazla deriler vardı. Hepsi toparlandı. Artık herkesden daha diri duruyorum. Kuğu gibi oldum.

TAŞIYICI ANNE İÇİN SPERM BANKASINA GİTTİM

Fatih Ürek’e taşıyıcı anne arayıp aramadığını soruyoruz: “Araştırdım. ABD’ye sperm bankasına gittim. Nasıl oluyor öğrenmek istedim. Ama sonra vazgeçtim. Bir de taşıyıcı annede güven çok önemli. Şu an da öyle bir şey düşünmüyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!