Sosyal medyada Ronaldinho fırtınası var

Güncelleme Tarihi:

Sosyal medyada Ronaldinho fırtınası var
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2014 21:39

Ronaldinho ile Beşiktaş arasındaki transfer görüşmeleri son düzlüğe girerken sosyal medyada Ronaldinho rüzgarı esiyor. Dünyanın en önemli futbolcularından olan Brezilyalı yıldız futbolseverlerde heyecan yaratmış durumda. Öte yandan Brezilya basınından gelen bilgilere göre de Beşiktaş, Ronaldinho'yu transfer etmeye çok yaklaştı.

Haberin Devamı

NTV Spor kanalındaki Kamp Günlüğü programına bağlanan Brezilya'daki Globa TV'nin spikeri Jon Cotterill, Ronaldinho'ya 6 milyon Euro teklif eden Beşiktaş'ın transfere çok yakın olduğunu söyledi. "6 milyon Euro önemli bir para. Ben bu transferin olabileceğini düşünüyorum" diyen Brezilyalı spiker, yıldız oyuncunun fizik ve kondisyon olarak da iyi durumda olduğunu belirtti.


SOSYAL MEDYA YIKILIYOR
Ronaldinho'nun Beşiktaş'a transferi gündemki yerini korurken sosyal medya da Ronaldinho rüzgarıyla sarsılıyor. Beşiktaşlı taraftarlar yıldız oyuncunun transferinin bir an önce bitmesi ve İstanbul'a gelmesini dört gözle beklerken Beşiktaş taraftarı olmayan futbolseverler de Ronaldinho'yu Türkiye'de izlemek istediklerini dile getirdiler.


Berk
Ronaldinho da ne yüzsüz çıktı, 6 milyon maaş veriyorlar cep telefonuyla sabit hattı kulüp tahsis etsin diyor sanki boru hattı..

Haberin Devamı

alp g
Ronaldinho'nun fakirlikten geldigi belli. Milyon dolarlarin yaninda cep hatti da istemis.

İyikiDoğdunNouma
Ne yani şimdi Ronaldinho gol kacirdiginda nasi küfür edicez. lükse bak ya

BRQ
Ronaldinho geliyormuş sevgili, sen gelmesen de olur

Ege
Ronaldinho geliyor. Bir Galatasaraylı olarak içtenlikle söylüyorum Türk takımlarının en büyük transferi olacak Drogba'dan daha büyük topçu

eren altunbağ ?
Beşiktaş "Ronaldinho Beşiktaşta" yazıları çıkmaya başladığından bu yana her gün köşeye 5 kuruş atsaydı şuan Ronaldinhoyu alabilirdi.

Burak Özçelik
Ronaldinho Beşiktaş'a gelirse okullar 1 hafta tatil olsun

MelihCelikbilek
Hükümet, Ronaldinho'nun görev yerini değiştirmiş, sağ beke çekmiş...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!