Sosyal medya ‘Seddülbahir 32 Saat’ konuştu

Güncelleme Tarihi:

Sosyal medya ‘Seddülbahir 32 Saat’ konuştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 15:17

TRT’de dün akşam son bölümü yayınlanan ‘Seddülbahir 32 Saat’, sosyal medyada yine en çok konuşulan program oldu. Sadece 4 bölüm süren ve dün akşam izleyicisine veda eden dizi, gerek oyuncu kadrosuyla gerekse prodüksiyonuyla dikkat çekti.

Haberin Devamı

Somera'nın analizine göre 4 Şubat tarihinde sosyal medyada en çok konuşulan konu TRT 1'de son bölümü ekrana gelen ‘Seddülbahir 32 Saat’ dizisi oldu. Türk askerinin düşman askerine karşı verdiği 32 saatlik mücadeleyi anlatan Seddülbahir 32 Saat dizisini sosyal medyada sırayla; ‘Fatih Portakal'la Fox Ana Haber’, Fox TV'de yayınlanan ‘Kördüğüm’, Kanal D’nin sevilen programı ‘Kısmetse Olur’ ve Star TV’de ekrana gelen ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisi takip etti.

Sadece 4 bölüm süren dizi, gerek oyuncu kadrosuyla gerekse prodüksiyonuyla dikkat çekti. Dizide; İbrahim Çelikkol, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Dolunay Soysert, İlker Aksum, Gülsüm Ali İlhan, Deniz Celiloğlu, Timur Ölkebaş, Ahmet Mekin ve Okan Yalabık gibi birçok ünlü oyuncu rol aldı.

‘Seddülbahir 32 Saat’ dizisinin genel konusu şöyleydi: “Çanakkale kara savaşlarının başladığı ilk gün olan 25 nisan sabahı, Binbaşı Mahmut Sabri komutasındaki 1050 kişilik Mehmetçik kendisinden kat be kat üstün düşman birliklerine karşı 32 saat hiçbir yardım ve destek almadan direndi Seddülbahir’de. Ve düşmanın ilerlemesini durdurdu. İşte “ Seddülbahir 32 saat” dizisi bu kahramanların hikayesini anlatıyor.”

Haberin Devamı

SEDDÜLBAHİR 32 SAAT 4. BÖLÜM İZLE

BAKMADAN GEÇME!