Sonuna kadar kovalayacağız

Güncelleme Tarihi:

Sonuna kadar kovalayacağız
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2009 00:00

Sivas’ın son iki haftada aldığı yenilgilerle yeniden şampiyonluk potasına giren Trabzonspor’da yüzler gülüyor. Kocaelispor maçının kahramanları Umut ve Alanzinho, kalan 3 maçı da kazanacaklarını iddia ettiler.

SİVASSPOR’un peş peşe Gaziantepspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a yenilmesi, son iki haftadaki Kayserispor ve Kocaelispor maçlarından galibiyetle ayrılan Trabzonspor’u yeniden şampiyonluk potasına soktu. Geçen hafta liderliğe yükselen Beşiktaş ile arasında sadece 3 puan fark olan bordo mavililer, kalan 3 maçı da kazanarak hiç olmazsa Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne katılma biletini almayı hedefliyor. Kocaelispor maçında 1 gol atıp 1 asist yapan Umut Bulut, kazandıkları için çok mutlu olduğunu belirterek, "Ligi en üst seviyede bitirmek istiyoruz. Kocaeli’de iyi oynayıp kazandık. Benim gol atmam, ayrı bir mutluluk kaynağı oldu. Son olarak taraftarlarımızı kutlamak istiyorum. Tribünlerde kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurup bize sonuna kadar destek verdiler. Eğer bir umudumuz varsa bu umudumuzu sonuna kadar kovalayacağız. Takımda bu heyecan ve ruh var. İnşallah bu hedefimize ulaşacağız" diye konuştu.

Son 9 dakikasında görev yaptığı Kocaelispor maçında attığı gol ve şık hareketlerle alkış toplayan Alanzinho da Trabzonspor Kulübü’nün internet sitesine yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Kendime olan güvenim çok fazlaydı. Amacım, golü atıp takımımı rahatlatmaktı, bunu da başardım. Futbolda her zaman her şey olabilir. Sezon bitene kadar şansımızı zorlayacağız. Diğer sonuçlara da bağımlıyız. Bizim kazanmamız yetmiyor. Kalan 3 haftada elimizden geleni yapacağız ve diğer sonuçlara bakıp göreceğiz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!