Sonbaharda neler moda?

Güncelleme Tarihi:

Sonbaharda neler moda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 1998 00:00

Haberin Devamı

Sonbahar ve kış ayları için gardırobunuzu yeniden düzenlerken, doğal olarak moda yaratıcılarının önerilerini ve defilelerde sundukları yeni modelleri dikkate almak isteyeceksiniz. Günün modasına uygun kıyafetler seçmek istiyorsunuz. Haklısınız, ama kendinize yeni kıyafetler almak için alışverişe çıkmadan önce gardırobunuzdaki mevsimlik ve kışlık giysileri gözden geçirin. Önceki yıllardan kalan bazı giysileriniz günün modasına uygun olabilir. Sizlere bu konuda bir fikir verebilmek için moda yaratıcılarının seksi, sade, dişi ve klasik olarak dörde ayırdıkları modellerden örnekler sunuyoruz:

Klasik ve kalıcı

Klasik giyimden hoşlananlar için sade küçük elbiseler, kadife elbiseler ve erkek stili tayyörler öneriliyor. Gardırobunuzda böyle kıyafetler varsa, yeni giysilere ihtiyacınız olmayacak. Bu modellerin renklerinin de siyah, gümüş rengi, kırmızı ve kurşuni olması gerekiyor. Deri eldivenler bu modellerin en gözde aksesuarları.

Dişi ve yumuşak

Dişiliklerini ön plana çıkarmak isteyen kadınların giyecekleri kıyafetler arasında yumuşak örgü takımlar, kardigan ceketler ağırlıklı olarak yer alıyor. Dantel kıyafet bulundurmak şart. Paltoların yaka ve kollarına kürk ilave edilecek. Moher kazaklar, kadife eteklerle giyilecek. Bu kıyafetlerin özellikle pembe renkte olmaları öneriliyor.

Sade ve spor

Genellikle spor giyinmekten hoşlanan genç kızlar mont yelekler, yün balıkçı kazaklarla hoş bir görünüm yaratacaklar. Tayyörlerde subay kıyafetlerini anımsatan modeller var. Uzun etekli düz elbiseler, kardigan ceketler ve düz pantolonlar moda. Bu modellerde krem, haki,zeytin yeşili ve petrol mavisi kullanılıyor. Spor yürüyüş ayakkabıları bu modelleri tamamlıyor.

Seksi ve iddialı

Deri ceketler, vücudu sımsıkı saran örgü bluz ve kazaklar, tek düğmeli pantolon ceket takımlar moda. Bu kıyafetlerin renkleri siyah, kahverengi, altın sarısı ve bronz. İnce topuklu ve desenli botlar, kıyafetlerin vazgeçilmez aksesuarı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!