Son model şampiyon

Güncelleme Tarihi:

Son model şampiyon
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2010 00:00

Bursaspor'a Puma tarafından hazırlanan takım ve taraftar formaları tanıtıldı.

İŞTE BURSASPOR'UN YENİ FORMALARI

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Görükle Yerleşkesi'ndeki Holiday Inn Otel'in havuz başında gerçekleşen tanıtım törenine Bursaspor Mali Asbaşkanı Mustafa Yedikardeş, yöneticiler, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yardımcıları, futbolcular ve taraftar gruplarının liderleri katıldı.

Puma Türkiye Genel Müdürü İdris Onan, yaptığı konuşmada, sponsorluğunu yaptıkları Bursaspor'un Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğu kazanmasının kendilerini çok mutlu ettiğini ve gururlandırdığını söyledi.

Firma olarak Türkiye'de ve dünyada birçok kulüp ve ülke takımına, başarılı sporculara sponsor olduklarını ifade eden Onan, “Jamaikalı kısa mesafe koşucusu Usain Bold, Ferrari gibi başarılı sporcu ve takımlarla sponsorluk anlaşmamız var” dedi.

“Bursaspor'a bize yaşattığı mutluluktan ötürü teşekkür ediyorum” diyen Onan, şöyle konuştu: “Bursaspor gerek Turkcell Süper Lig gerekse Fair-Play Ligi'nde zirvede yer alarak çok önemli bir başarıya imza atmıştır. Biz de firma olarak uzman ekibimizle şampiyon Bursaspor'a özel 5 ve taraftarlar için de bir forma tasarladık. Hazırladığımız formaların beğenileceğini düşünüyorum.”
Bursaspor Kulübü Mali Asbaşkanı Mustafa Yedikardeş de 2009-2010 sezonunda devrim niteliğinde, Türk futbol tarihini değiştiren bir başarıya imza atarak şampiyon olduklarını söyledi.

Şampiyonluk sonrası Bursaspor'un ürünlerine ilginin arttığını dile getiren Yedikardeş, “Puma'nın hazırladığı formalar bize geçen yıl uğurlu gelmişti. Formaların bu sezon da bize uğurlu geleceğini düşünüyorum” dedi.

Yedikardeş, Bursaspor'un lisanslı ürünlerinin ve Puma'nın Bursaspor'a özel hazırladığı ürünlerin daha fazla kitleye ulaşmasını sağlamak amacıyla bir Bursastore TIR'ı hazırlandığını, bu aracın yakın bir zamanda hizmete girerek tüm ilçe ve yakın illerde satış yapacağını sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından, Bursaspor'un antrenmanlarda kullanacağı ayakkabı, eşofman ve diğer malzemeler ile Turkcell Süper Lig maçları için özel olarak hazırlanan 5 formanın tanıtımı için bir defile düzenlendi.

Defilede, kaptan Ömer Erdoğan, Sercan Yıldırım, Dimitar Ivankov, Vederson, Volkan Şen, Ozan İpek, Turgay Bahadır ve Ali Tandoğan da mankenlik yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!