Son maçına çıktı kartal oluyor

Güncelleme Tarihi:

Son maçına çıktı kartal oluyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2015 01:30

Şenol Güneş’in ısrarla kaliteli bir ön libero istemesiyle, daha önce de temasa geçtiği Leiva’yı yakın takibe alan Beşiktaş, Brezilyalı ile anlaştı. Dün Arsenal karşısında son maçına çıkan oyuncu için bugün masaya oturulacak.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ yıldız transferlerine bir yenisini ekliyor... Teknik Direktör Şenol Güneş’in ısrarla kaliteli bir ön libero istemesi nedeniyle harekete geçen siyah beyazlı yönetim daha önce de temasa geçtiği Lucas Leiva ile her konuda anlaşmaya vardı. Transferin noktalanması için İngiliz kulübü Liverpool’un ikna edilmesi kaldı. Beşiktaş taraftarının neticesini merakla beklediği transferi noktalamak için İngiltere’ye giden yönetici Erdal Torunoğulları ilk olarak kiralama teklifinde bulundu. Bunu kabul etmeyen Liverpool yönetimi Leiva’yı kesinlikle satmak istediklerini belirtip 6 milyon Euro bonservis istedi.

YILLIK ÜCRET 2 MİLYON 500 EURO

DÜN İngiltere Premier Lig’de oynanan Arsenal maçı kadrosuna dahil edilen Brezilyalı ön libero için bugün İngiliz kulübü ile masaya oturulacak. Beşiktaş yönetiminin transferi 4.5-5 milyon Euro gibi bir fiyata noktalamak istediği, Liverpool’un ise 6 milyonda ısrar ettiği öğrenildi. Futbolcuya ise yıllık 2 milyon 500 bin Euro yıllık ücret teklif edildiği, bu konuda ise kesin bir anlaşmaya varıldığı öğrenildi.
Daha önce kadrosunu Beck, Tosic, Rhodolfo, Gomez ve Quaresma gibi isimlerle güçlendiren Beşiktaş’ın bu transfer ile defteri kapatması bekleniyor. Siyah beyazlı yönetimin transferin bitmemesi durumunda alternatif bir isim de düşünmediği ifade ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!