Son forma kimin olacak!

Güncelleme Tarihi:

Son forma kimin olacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2017 12:15

Advocaat bu akşam sahaya çıkaracağı ilk 11'deki 10 oyuncuyu kafasında belirledi. Ancak, forvette kimin oynayacağı henüz netlik kazanmadı. Ya Sow, ya da Van Persie formayı kapacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de derbi için geri sayıma geçildi... Bu akşam Beşiktaş ile Vodafone Arena Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi sarı lacivertlilerde Teknik Direktör Dick Advocaat ilk 11'e son isim için kararsız kaldı. Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde derbi için son düşüncelerini oyuncularıyla paylaşan Hollandalı hoca, forvette kimi oynatacağına henüz karar veremedi. Bu akşam sahada ya Van Persie, ya da Sow olacak. 

YÜZDE 51 SOW AMA...
Sarı lacivertlilerde kalede Volkan Demirel'in oynaması kesin. Savunma dörtlüsü ise Şener, Kjaer, Skrtel ve Hasan Ali'den oluşacak. Onların önünde Mehmet Topal ve Josef ikilisi görev yapacak. Sağ kanatta Lens, solda Alper ve forvetin arkasında da Ozan Tufan'ın sahaya çıkması kesinleşti. Ancak, Advocaat ya Sow ya da Van Persie ikilisinden birine formayı büyük ihtimalle soyunma odasında verecek. Şu an Can Bartu Tesisleri'nde maç saatini bekleyen Fenerbahçe'de son formaya en yakın isim Sow. Ancak, büyük maçlarda oyuna ağırlığını koyan ve son olarak Galatasaray derbisinin kahramanı olan Van Persie de ilk 11'de olabilir. Advocaat kime şans verecek bunu maça az bir süre kala öğreneceğiz.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!