Soğuk havalarda stil sahibi olmanın 10 yolu

Güncelleme Tarihi:

Soğuk havalarda stil sahibi olmanın 10 yolu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2017 11:33

Her zaman stil sahibi olmak isteyenler için soğuk havalar zorlayıcı olabiliyor. Ancak kürk montlar, uzun atkılarla bu hiç de zor değil!

Haberin Devamı

Kışın kendisini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde kendinizi sıcak tutan giysiler içerisinde daha konforlu hissederken stilinizden ödün vermemek de önemli. Oysa hem stil sahibi görünmek hem de sıcacık kıyafetler içerisinde kışın soğuk havasından kendinizi koruyabilirsiniz.

İşte soğuk havalarda stil sahibi görünmenin yolları:

1. Uzun atkılar

Geçtiğimiz senelerde hayatımıza giren oversize atkılar ile stilinize tarz sahibi bir dokunuş katın. Desenli ve renkli oversize atkılarla kumaş pantolonları kombinleyerek şık bir hava yakalayın.

2. Sloganlı bereler

Birkaç sezondur bereler en gözde kış aksesuarları arasında yer alıyor. Siz de sloganlı berelerle hem tarzınızı konuşturabilir hem de sıcacık bir kış geçirebilirsiniz.

Soğuk havalarda stil sahibi olmanın 10 yolu

Haberin Devamı

3. Pofuduk montlar

Sezonun pofuduk mont trendine uyun ve en favori renklerinizde bir pofuduk mont ile stil sahibi bir görünüm yakalayın.

4. Kumaş paltolar

Kumaş paltolar bu sezon da en gözde dış giyim ürünlerinden biri. Kumaş paltolar klasik giyimin vazgeçilmez parçalarından biri olmasının yanında spor kıyafetlerle kombinlendiğinde de sofistike bir görüntü yaratıyor.

5. Kadife ayakkabılar

Bu sezon kadife hiç olmadığı kadar popüler. Kadife klasik loafer ayakkabılar ise yeni stil parçalarının başında geliyor. Sıcak tutan bir kumaş olan kadife kış ayları ile uyumlu bir yapıda. Kadife klasik ayakkabıların yanında kadife sneaker modelleri de kadifenin spor giyimde de söz sahibi olduğunun bir kanıtı niteliğinde.

Soğuk havalarda stil sahibi olmanın 10 yolu

6. Oversize kazaklar

Oversize kazaklar ile kışı hem sıcacık geçirmek hem de tarzınızı konuşturmanız mümkün. Oversize kazakları pileli eteklerle ve jean pantolonlarla birlikte kombinleyerek şık bir görüntü yakalayın.

7. Salaş hırkalar

Bohem ve cool görünmek isteyenlerin vazgeçemediği moda trendlerinden biri olan salaş hırkalar bu sezon da gözde. Salaş hırkalarınızın beline kemer takarak farklılaştırabilirsiniz.

Haberin Devamı

8. Uzun çizmeler

Kış sezonunun en çarpıcı trendleri arasında uzun çizmeler yer alıyor. Bacakları sıcak tutan bu çizmeler aynı zamanda iddialı bir görünüm de ortaya koyuyor. Uzun çizmeleri kısa eteklerle kombinleyerek şık ve alımlı görünün.

Soğuk havalarda stil sahibi olmanın 10 yolu

9. Kürk montlar

Sezonun ilgi çeken parçaları arasında yer alan kürk montlar bu sezon canlı renkleri ile sizi şık gösterebilir. Suni kürkten yapılmış olan bu parçaları özellikle gece elbiselerinizle bir arada kullanabilirsiniz.

10. Renkli kürk etol

Renkli kürk etoller tarzınıza şık bir dokunuş katmak ve sizi soğuk havalardan korumak için en sofistike parçalar arasında.

BAKMADAN GEÇME!