Sneijder'ın parası Sneijder'dan

Güncelleme Tarihi:

Sneijderın parası Sneijderdan
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2013 07:13

G.Saray, Inter ile hazırlık maçı oynayacak, tahmini 2 milyon Euro’luk tüm geliri kasasına koyacak.

Haberin Devamı

Hollandalı yıldızın transferi sırasında yapılan anlaşmayla Cimbom, temmuz veya ağustosta Türkiye ya da Almanya’da Inter’i ağırlayacak. Yarım sezonluk maliyeti 2 milyon Euro olan Sneijder, böylece masrafını çıkarmış olacak.

ARA transfer döneminde Başkan Ünal Aysal’ın Moratti ile olan yakın dostluğu sayesinde G.Saray’a imza atan Wesley Sneijder, Galatasaray’ın kasasını sezon sonunda bir kez daha doldururken, kendi masrafını da karşılamış olacak.
İstanbul’a ayak basmasının ardından 11 günlük dilimde 17 bin forması satılarak, kısa sürede G.Saray Kulübü’nün sadece 14 numaralı formadan 2 milyon 295 bin TL ciro yapmasını sağlayan Hollandalı oyuncu, temmuz ayında da transferi sırasında Inter ile yapılan anlaşma nedeniyle sarı kırmızılılara önemli bir gelir sağlayacak.
Ligde Orduspor ve Kayserispor karşısında attığı gollerle G.Saray’ın 1 milyon 780 bin TL’lik galibiyet ödülü almasına da büyük katkı sağlayan Sneijder, eski ve yeni kulüplerini buluşturacak.

Haberin Devamı

TRANSFER GÖRÜŞÜLÜRKEN ANLAŞMAYA VARDILAR

G.SARAY’ı kara sokacak anlaşmanın, başkan Aysal ve İtalyan kulübü yetkilileri tarafından Sneijder’ın transferi sırasında imzalandığı ortaya çıktı.
Inter Kulübü ile yapılan anlaşmaya göre, Galatasaray ile İtalyan devi Inter, temmuz veya ağustos ayında iki kulübün takvimine göre bir hazırlık maçı yapacak.
Bu anlaşmanın maddeleri, G.Saray’a yeni sezon öncesi ciddi bir gelir sağlayacak bir içerik taşıyor. Hazırlık maçının her türlü geliri sarı kırmızılı kulübe ait olacak.
Maçın yerini Galatasaray Kulübü belirleyecek. Inter’in de kamp programına göre bu 90 dakikanın stat ve şehri sarı kırmızılı kulüp tarafından tayin edilecek. Ve tüm bilet, stat, hasılat ve sponsorluk gelirleri de Galatasaray’ın olacak.

İLK TERCİH ALMANAYA'DA GURBETÇİLER ÖNÜNDE OYNAMAK

SARI kırmızılıların kesin olarak İstanbul dışında yapmayı planladığı Inter ile oynanacak hazırlık maçı için reyting ve talebin üst seviyede olacağı bir nokta seçilecek. Sarı kırmızılıların ilk tercihi, gerekli izinlerin alınması halinde Türk taraftarların çoğunlukta olduğu Almanya…
Almanya’da oynanması halinde G.Saray Kulübü ürün satışı ile birlikte maçtan 3 milyon Euro ciro ve yaklaşık 2 milyon Euro düzeyinde bir kar hedefliyor.
Türkiye içindeki ilk alternatif ise sezon başında Lazio maçında büyük ilginin yaşandığı İzmir…. Ancak yurt içinde bu gelirin biraz daha aşağı seviyede olması bekleniyor. Çünkü rakip takımın ulaşım, konaklama masrafları ve stat kirası kulübün kârını azaltıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!