Sneijder 13 kişiyi birden yaktı

Güncelleme Tarihi:

Sneijder 13 kişiyi birden yaktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2016 21:04

Tüm uyarılara rağmen bildiğini okuyan Wesley Sneijder’ın son olarak sezon açılışına katılmaması nedeniyle G.Saray Yönetimi’nin sabrı taştı. Ve o çok tartışılan cezalar işleme kondu...

Haberin Devamı

TARİHİ cezaların çıkış noktası Wesley Sneijder oldu. Hollandalı yıldızın disiplinsiz ve sorumsuz tavırları 13 kişiye birden mal oldu. Kamuoyu ve Galatasaray camiası dün, sarı kırmızılı yönetimin başta Sneijder ve Selçuk İnan olmak üzere futbolcularına kestiği tarihi cezaları konuştu.Sneijder’e 2.3 milyon Euro, Selçuk İnan’a  845 bin Euro ve toplam 14 oyuncuya verilen cezanın perde arkasında Hollandalı yıldızın tüm uyarılara rağmen sergilediği sorumsuz tavırlar olduğu ortaya çıktıNedenine gelince....

SEZON BAŞI TAKIMA BİLDİRİLDİ

GALATASARAY Yönetimi du disiplin yönetmeliğini sezon başında tüm oyuncularına bildirdi. Ancak sezon içinde bu uygulamayı yürürlüğe koymadı. Ta ki, Sneijder’ın sezon açılışına katılmadığı güne kadar...Wesley Sneijder’ın yönetimi hedef alan sözleri nedeniyle haziran ayındaki Divan Kurulu’nda Başkan Dursun Özbek açıklamaya tepki gösteren üyelere, “Gereği yapılacak’ diyordu. Ancak, Hollandalı yıldızın tüm uyarılara rağmen tavırları Galatasaray yönetiminin sabrını taşırdı.ì Yönetim Kurulu’ndan izinsiz röportaj vermesi.î “1 Temmuz’da burada ol” uyarısını dikkate almayıp sezon açılışına katılmaması...ï Gördüğü 12 sarı kartın 8’inin gereksiz yere hakeme itiraz ederek alması.

Haberin Devamı

HERKES NASİBİNİ ALDI!

SNEIJDER’ın hiçbir uyarıyı dikkate almadan sergilediği tavırlar Galatasaray Yönetimi’nin hiç eksiksiz disiplin yönetmeliğini uygulamasına neden oldu.
Çünkü, bu yönetmelik ve cezalar sadece 1 kişiye tebliğ edilip uygulanamıyordu.

Tüm takım da Sneijder’ın bu tavırları nedeni ile cezadan nasibini aldı ve yönetmelik eksiksiz uygulandı, 14 futbolcuya aldığı maaş, yönetmeliğe göre ceza kesildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!