Sizi rezil ederim diye tehdit etti

Güncelleme Tarihi:

Sizi rezil ederim diye tehdit etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2011 00:00

Esra Birgen’le Manolya Onur arasındaki polemiğe, Birgen’in yengesi Dilek Birgen de karıştı. Dilek Birgen, Manolya Onur’u Şah ailesini tehdit etmekle suçladı.

Haberin Devamı

ESKİ Haydarabad Nizamı Mükerrem Bereket Şah’ın mal varlığı, ilk eşi Esra Birgen’le üçüncü eşi Manolya Onur’u birbirine düşürdü. Manolya Onur, Esra Birgen’i kızı Nilüfer’i babasının mirasından men etmeye çalışmakla suçladı. Birgen’in, Bereket Şah’ın asistanı Hülya Acurol’dan DNA testinde kullanılmak üzere genç kızın saçından bir tutam kesip getirmesini istediğini iddia etti. Birgen ise ona “Çok kısa süren evliliğine rağmen Bereket Şah’tan çok fazla mal talebinde bulundu. Onun tek amacı Hindistan’daki Çırağan Sarayı’nı almak” sözleriyle yanıt verdi. Onur’a bir yanıt da Esra Birgen’in kardeşi Mehmet Birgen’in eşi Dilek Birgen’den geldi. Önceki akşam Bebek Lucca’dan çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Dilek Birgen, Onur’un 130 milyon dolar değerindeki arsa için Şah ailesini tehdit ettiğini öne sürdü:

Hakaret değil teşekkür etmeli

“Manolya Onur, gazetelere ‘Bana 3.5 milyon dolar ve mücevher teklifinde bulundular’ demiş. Böyle bir teklif maalesef yapılmadı. Ancak yapılmış bile olsa, iki sene sürmüş bir evlilik için fena bir teklif değil... Manolya Onur’un Bereket Şah’ın asistanı Hülya Acurol’a, Şah ailesi aleyhine şahitlik yaptığını öğrendik. Bu dava o gün kaybedildi. Fakat Manolya Onur’un bu hareketinden kendisiyle anlaşmaya varamayacağımızı anladık. O sürekli Şah ailesine karşı ‘130 milyon dolar değerindeki arsayı istiyorum, vermezseniz her türlü rezilliği yaparım’ tehdidinde bulundu. Bereket Şah kendisine ‘Çırağan Sarayı’nı veririm’ demiş, boşandıktan sonra vermekten vazgeçmiş. Ama bu durum kendisi ve eşi arasındaki bir mevzu. Esra’yı ilgilendiren bir durum değil. Ayrıca dönüp dolaşıp hep aynı iddiayı ortaya atıyor, ‘Kızımın saçını kesmek istediler’ diyor. Eski eşi kendisinden şüphe ettiyse, buna üçüncü şahısları neden ilave ediyor? İnsan sırf maddi hırsları için bu derece yıkıcı olur mu? Esra, Bereket Şah’ın en zor günlerinde her zaman yanında oldu. Bereket Şah’ın tüm mallarını devletten kendi maddi imkanlarıyla geri aldı. 15 sene bu uğurda savaş verdi. Manolya Onur’un bence Esra’ya hakaret değil, teşekkür etmesi gerekiyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!