Siz bu satırları okurken ben Hezarfen’de olacağım

Güncelleme Tarihi:

Siz bu satırları okurken ben Hezarfen’de olacağım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2007 00:00

Mali (Muhammed Ali), Rock’n Coke’un tanıtımı için 10 gün boyunca Nişantaşı’nda kamp kurdu. Yağmur çamur, gece gündüz demeden bu cam kutunun içinde yaşadı. Rock’n Coke’çular ona Rocksessif diyor. Ben de Mali’nin kutusuna yaklaşıp sordum:

Sorması ayıp, n’apıyorsun burada Allah aşkına?

- Rock’n Coke’u bekliyorum.

Sıkılmıyor musun bu camekanın içinde?

- Yoo, şehrin ortasında kamp kurmak fikri çok eğlenceli.

Hiç çıkmıyor musun?

- Sadece tuvalet için çıkıyorum.

Yemek?

- Apartmanlardaki komşular ve civardaki lokantalar yemek getiriyor.

Kimsin, seni nasıl buldular?

- Organizasyonda arkadaşlarım var. Her sene kamp kurduğum için bana teklif ettiler.

Para alacak mısın burada kaldığın için?

- Evet alacağım, ama miktarını söyleyemem.

Nasıl vakit geçiriyorsun?

- PSP oynuyorum, dergi-gazete okuyorum. Arkadaşlar da görüşe geliyor arada.

İnsanların tepkisi nasıl?

- Gayet iyi, arkadaşlar bile edindim. Bir turist kız da geç vakit bana memelerini gösterdi.

Ne zaman çıkacaksın buradan?

- İnsanlar bu satırları okurken ben çadırı Hezarfen’e taşımış olacağım.

EN ÇOK KİMİ BEKLİYOR?

1. Chris Cornell: Cumartesi,

ana sahne, 20.50

2. Smashing Pumpkins: Cumartesi, ana sahne, 22.35

3. Franz Ferdinand: Pazar,

ana sahne, 22.35

İstiklal’in en yeni, en gıcır restoranı

İstiklal Caddesi’nde yeni açılan Cafeteria, Tünel’in favori mekanı olmaya aday. Şimdiden müdavimleri var. Ortam rahat ve samimi, dekor ahşap ve renkli, porsiyonlar büyük ve lezzetli. Herşey Amerikan usulü büyük tabaklarda. İster kahvaltıda sucuklu menemen isteyin, ister işyerinden öğlen kaçamağı yapıp salata ve pizza ısmarlayın, ister iş çıkışı bira-patates yapın, isterseniz de gece bar dönüşü çorba için. Cafeteria 445, cadde üzerinde, Richmond Otel’in altında. Gece 02.00’ye

kadar açık. (212) 243 87 65.

Richie, Richie söyle bana ne yapsak bu akşam İstanbul’da?

Size tanıştırmak istediğim biri var: Richie Varon. Boyner Grup’un danışma servisi Back-up’ta eğlence danışmanı. Back-up’ın üyelerine 7x24 telefonla danışmanlık yapıyor. Musevi olduğu için ismi Richie, yoksa İstanbullu, gece hayatının da kurdu. Mekanın kapısında üç erkeğiz almadılar, F1’e gidicem ne giysem, askere uğurlama partimi nerde yapsam, saat 4 burası kapandı, şimdi nereye gitsek, diyen onu arıyor. Richie de yere, bütçeye, kişiye göre öneriler yapıyor. İşte Richie’nin bu haftasonu için önerileri:

BU AKŞAM

Geceye Beyoğlu’ndaki Refik ya da Yakup’ta meyhane keyfiyle başlayabilir, devamında hazır yakındayken keyfinize göre Tepebaşı’nda Nuteras, Talimhane’de Dans-Yaz ya da Maçka’da Sayfiye’ye geçebilirsiniz.

YARIN

Ortaköy’de Anjelique ya da Al Jamal’de (Sortie) erken yemek yiyip, Kuruçeşme Arena’da 21.00’deki Ajda konserine yetişebilirsiniz. Çıkışta mı? Tekrar Anjelique ya da Sortie olabilir, Reina da denenebilir.

PAZAR

Eğer canınız balık çekiyorsa Arnavutköy’deki Adem Baba ya da Kireçburnu’ndaki Set Balık’ı öneririm. Set Balık’ta fiyatlar adam başı 40-60 lira arasında. Erken bitirirseniz Kuruçeşme’de Ferhat Göçer&Göksel konserine gidebilirsiniz.

NE VAR NE YOK

STAR SEVENLERE

Ajda diskoda

Ajda Pekkan ünlü DJ’ler eşliğinde söylediği sevilen şarkılarıyla tekrar Kuruçeşme Arena’da. Umarım bu sefer biraz prova yapabilir de DJ’lerle senkronizasyon sağlanır. Eleştirmek için değil, mükemmelliğine halel gelmesin diye söylüyorum. Konser yarın akşam 21.00’de, biletler Biletix’te 54-76 lira. (216) 556 98 00.

KAHKAHA SEVENLERE

CMYLMZ Bursa’da

Cem Yılmaz pazartesi Bursa, salı-çarşamba-perşembe İstanbul, cumartesi Antalya ve pazar-pazartesi İzmir açıkhava tiyatrolarını kahkahadan kırıp geçirmeye geliyor. Biletler Biletix’te 56-76 lira.

R&B SEVENLERE

Ja Rule Riddım’da

Fast and Furious (Hızlı ve Öfkeli) filminden hatırlayacağınız ünlü R&B ve rapçi Ja Rule, Riddım Bar’ın açılışı için yarın akşam ilk kez İstanbul’da. Biletix’te giriş 60, 4 kişilik stand tutarsanız 600 lira.

ELEKTRONİKSEVENLERE

Session 07 Kilyos’ta

Elektronic Session 07, yarın saat 14.30’da Kilyos Nonstop Beach’te başlıyor. Murat Uncuoğlu, Tarkan, Ricky Ryan, Add2basket gibi yerli ve yabancı DJ’ler pikap başında. Giriş 25 lira.

(216) 556 98 00.

CAZ SEVENLERE

Gustavsen Garaj’da

Norveçli ünlü caz piyanisti ve bestecisi Tord Gustavsen, 3 ve 4 Eylül saat 21.00’de Garajistanbul’da. Müziğine "doğaçlamanın diyalektik erotizmi" gibi tuhaf tanımlar yapıyor. Biletler Biletix’te 35-56 lira. www.biletix.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!