Siyah Beyaz Aşk 6. yeni bölüm fragmanında şok sözler: Ferhat öldü…

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk 6. yeni bölüm fragmanında şok sözler: Ferhat öldü…
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 10:25

Siyah Beyaz Aşk dizisinden beklenen görüntüler geldi. Kanal D ekranlarının kısa sürede dikkatleri üzerine çeken iddialı yapımı Siyah Beyaz Aşk’ın 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Ferhat ve Aslı'nın başı büyük belaya girdiği fragmanın son saniyeleri merak uyandırdı. İşte sürprizlerle dolu Siyah Beyaz Aşk 6. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ipuçları!

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte ilk tüyolar geldi, heyecan dozu katlandı. 20 Kasım Pazartesi günü yayınlanacak olan Siyah Beyaz Aşk 6. Bölümünde Ferhat'ın peşindeki adamlar, Aslı'nın endişelenmesine sebep olur. Ferhat, Aslı'nın da güvenliği için bir dağ evinin doğru yer olacağını düşünür. Fakat Ferhat'ın peşindekiler, o gizli yeri bularak saldırı düzenler. Aslı, tek başına saldırganlarla mücadele ederken; Ferhat ona yardım edebilecek mi?Siyah Beyaz Aşk, heyecan dolu yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!


SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aslı, Ferhat'ın kendisini öpmesiyle beklemediği bir darbe daha alır ve onun başka bir yüzüyle daha tanışmış olduğunu düşünür. Oysa Ferhat, yıllardır içine hapsettiği duyguları Aslı'nın yanında bir anlığına da olsa kontrol edemediğini fark eder ve bu durum onu oldukça sarsar. Aslı daha Ferhat'la yaşadığı yakınlaşmanın şokunu atlatamadan, istemeden de olsa Gülsüm ve Yeter'in sırrına dahil olmak zorunda kalır. Yeter ise bu soruna kökten bir çözüm bulmak için kolları sıvar. Cem ise artık gizlice ailenin içine girmenin yollarını aramaktadır ve bilmeden Aslı'yı da bu işe alet edecektir. Ferhat ise bir yandan kardeşi Yiğit'i Namık'tan korumak için elinden geleni yaparken bir yandan da Aslı'nın kendisinden gizli bir şeyler çevirdiğinden şüphelenir ve onu iyice göz hapsine alır.

 

BAKMADAN GEÇME!