Sivasspor'da gözler golcülerde

Güncelleme Tarihi:

Sivassporda gözler golcülerde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2008 12:57

Ligde hafta sonu sahasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Sivasspor'da, gözler golcülere çevrildi.

Haberin Devamı

Galatasaray maçı öncesinde ligde oynadığı 32 maçta 52 gol (3'ü hükmen) kaydeden Sivasspor'da, gollerde 14 ayrı futbolcunun imzası bulunuyor. Yiğidolar'da, kaydedilen 52 golün 36'sında Mehmet Yıldız, Muhammed Ali Kurtuluş, İvan Petrov Cvetkov ve Musa Aydın'ın imzası bulunuyor.

Attıkları gollerle Sivasspor'un zirveye çıkmasında büyük rol oynayan bu dörtlünün, hafta sonu Galatasaray karşısında ortaya koyacağı performans merakla bekleniyor.

EN ÖNEMLİ SİLAH MEHMET YILDIZ

Sivasspor'da attığı 13 golle takımının en golcü ismi olan ve gol krallığı yarışında iddialı olan Mehmet Yıldız, Galatasaray maçında takımının en önemli gol silahı olarak göze çarpıyor.

Yönetim, teknik heyet ve taraftarlar, zorlu maçta kaptan Mehmet Yıldız'dan gol bekliyor. Teknik direktör Bülent Uygun, belinde ve boynunda hafif ağrıları bulunan Mehmet Yıldız'ı Galatasaray maçına özel olarak hazırlıyor.

Haberin Devamı

Mehmet'in yanı sıra bu sezon 10 gole imza atan Muhammed, 7 gole imza atan Cvetkov ve 6 gole imza atan Musa, Sivasspor'un Galatasaray karşısındaki en etkili silahları olarak dikkat çekiyor.

DİĞER GOLCÜLER

Sivasspor'da, bu dörtlünün dışında gol atma sevinci yaşayan 10 futbolcu bulunuyor. İsrailli golcü Pini Felix Balili, savunma oyuncusu Murat Sözgelmez ve genç orta saha oyuncusu Sezer Badur, bu sezon 2'şer kez gol atma sevinci yaşadı.

Kırmızı-beyazlı ekipte, Gineli savunma oyuncusu Mamadou Diallo, orta saha oyuncuları İlhan Ummak, Abdurrahman Dereli, Hayrettin Yerlikaya, Uğur Yıldırım, Türk statüsünde oynayan Azeri orta saha oyuncusu Ilgar Gurbanov ve kaleci Michael Petkoviç 1'er kez fileleri havalandırdı.

Gol sevinci yaşayan bu isimlerden Balili sakatlığı nedeniyle Galatasaray karşısında forma giyemeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!