Sivasspor taraftarı orta sahaya transfer istiyor

Güncelleme Tarihi:

Sivasspor taraftarı orta sahaya transfer istiyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2009 13:07

Sivasspor taraftarları, gelecek sezon Türkiye'yi Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek takımlarına özellikle orta saha oyuncusu transferi yapılmasını istiyor.

Haberin Devamı

Geride kalan 2008-2009 sezonunda Turkcell Süper Lig'i şampiyon Beşiktaş'ın ardından ikinci sırada bitirerek Türkiye'yi Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde temsil etme hakkı kazanan ve devler ligine katılabilmek için 2 ön eleme maçı oynayacak olan Sivasspor, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları ve yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Kırmızı-beyazlı ekibin yönetimi ve teknik heyeti, kadroyu güçlendirmek için yurt içi ve yurt dışında futbolcu tespit ediyor. Tespit edilen futbolcularla görüşmeleri sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, önümüzdeki günlerde kadrosuna yeni isimleri katmaya hazırlanıyor.
Transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğü bugünlerde, kulübün resmi internet sitesinde açılan ankette de taraftarlara “Sizce Sivasspor hangi bölgeye takviye yapmalı” sorusu yöneltiliyor.

Haberin Devamı

Şu ana dek 5469 kişinin oy kullandığı ankette, katılımcıların 2972'si orta saha oyuncusu, 1482'si forvet, 1015'i ise savunma oyuncusu transferi yapılmasını istiyor.

Taraftarların ilgi gösterdiği anket sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!