Sivasspor 1-1 Galatasaray

Güncelleme Tarihi:

Sivasspor 1-1 Galatasaray
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2010 00:00

Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında deplasman galibiyeti almakta zorlanan ve geçen hafta sahasında Fenerbahçe'ye mağlup olarak şampiyonluk yolunda ağır yara alan Galatasaray deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı.

Haberin Devamı

HAYRETTİN'İ G.SARAY DOKTORU ÖLÜMDEN KURTARDI        

Galatasaray'ın golünü 17. dakikada Barış Özbek atarken Sivasspor'un golünü ise 91. dakikada Mehmet Yıldız kaydetti.

Karşılaşma sonrasında Galatasaray 54 puana çıktı ve 4. sırada kaldı. Sivasspor ise puanını 26'ya çıkararak 15. sıradaki yerini korudu.. Sarı-kırmızılı takım lider Bursaspor'un 7 puan gerisinde kaldı.  

RIJKAARD: BEN GALİBA BAŞKA MAÇ SEYRETTİM

MESUT BAKKAL: BU HAREKET BARIŞ'A HİÇ YAKIŞMADI

MAÇIN CANLI ANLATIMI

Galatasaray'ın kalan maçları

Diyarbakırspor (E)

/images/100/0x0/55eb240cf018fbb8f8ade3b5

Manisaspor (D)
Bursaspor (E)
İstanbul B.B (D)
Antalyaspor (E)
G.Birliği (D)

Haberin Devamı

Turkcell Süper Lig'de 29. haftanın programı ise şöyle:

9 Nisan 2010 Cuma
20:00 Gaziantepspor-Manisaspor

10 Nisan 2010 Cumartesi
15:00 Antalyaspor-İstanbul BB
19:00 Beşiktaş-Trabzonspor

11 Nisan 2010 Pazar
15:00 Gençlerbirliği-Bursaspor
15:00 Kasımpaşa-Ankaragücü
17:00 Denizlispor-Eskişehirspor
19:00 Galatasaray-Diyarbakırspor

12 Nisan 2010 Pazartesi
20:00 Kayserispor-Sivasspor

BARIŞ KIZARDI

Galatasaraylı Barış Özbek 93. dakikada rakibine yaptığı çok sert hareket sonrasında kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Kart sonra ortalık bir anda karıştı. Sivasspor yedek kulübesinden Rijkaard'ın üzerine yürüyenler oldu.

ARDA, BAROS VE CANER MAÇI PROTOKOL TRİBÜNÜNDE İZLEDİ

Galatasaray takımında sakatlığı bulunan Harry Kewel Sivas'a getirilmezken, kafilede yer alan Arda Turan, Milan Baros ve Caner Erkin ise maçı protokol tribününde izledi.

Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard, geçen hafta Fenerbahçe maçında yediği gol nedeniyle eleştirilen kaleci Leo Franco'yu Sivas'a getirmesine rağmen maç kadrosuna almadı. Leo Franco'nun yerine kaleyi Aykut Erçetin'e emanet eden Rijkaard, genç kaleci Ufuk Ceylan'ı da yedek soyundurdu. Leo Franco, maçı kadroya alınmayan diğer arkadaşlarıyla birlikte tribünde izledi.

Haberin Devamı

Hollandalı teknik adam Rijkaard, Ufuk Ceylan'ın yanı sıra Emre Güngör, Uğur Uçar, Gökhan Zan, Elano Blumer, Jo Alves ve Emre Çolak'ı da yedekler arasında bekletti. Jo'yu yedek bekletip, Giovani Dos Santos'u tek forvet olarak sahaya süren Rijkaard, Dos Santos'a Keita'yı yakın oynattı. Barış, Ayhan, Mustafa Sarp ve Mehmet Topal gibi güçlü oyuncularla orta alanı kalabalık tutan Rijkaard, sağ bekte Sabri'ye, sol bekte Hakan Balta'ya, savunmanın ortasında ise Servet-Neill ikilisine şans verdi.

MAÇA YOĞUN İLGİ

Sivassporlu taraftarlar, ligde zor günler geçiren takımlarını zorlu Galatasaray maçında desteklemek için tribünleri tıklım tıklım doldurdu. Galatasaraylı taraftarlar ise zorlu Sivas deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Havuz tarafı kale arkası tribünü ile kapalı tribün arasındaki bölümde yerini alan yaklaşık 800 civarındaki Galatasaraylı taraftar, takımlarını coşkulu bir şekilde destekledi.

Haberin Devamı

4 Eylül Stadı'nın tribünleri, güvenlik gerekçesiyle ayrılan bölüm dışında tamamen doldu. Maçı, Sivas Valisi Ali Kolat, AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, Galatasaray Kulüp Başkanı Adnan Polat ve Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile her iki kulübün yöneticileri protokol tribününde izledi.

Maça, yerel ve ulusal basın kuruluşlarından 90 basın mensubunun akredite yaptırdığı, ayrıca 4 yabancı basın mensubunun karşılaşmayı takip ettiği belirtildi.

Bu arada, maç öncesi Galatasaray kulüp başkanı Adnan Polat ve yöneticilerin, takımın kamp yaptığı Büyük Otel'de bağlama eşliğinde türküler dinlediği öğrenildi. Adnan Polat'a üzerinde “Adnan Polat” yazan ve Galatasaray'ın amblemi bulunan bağlamayı hediye eden Sivaslı saz ustası Şentürk İyidoğan'ın, Aşık Veysel Şatıroğlu'na ait eserleri Polat ve yönetim kurulu arkadaşları için seslendirdiği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!