Sivas geri dönüyor!

Güncelleme Tarihi:

Sivas geri dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2010 11:00

Spor Toto Süper Lig'in ilk 2 haftasında 4 puan toplayan Sivasspor, oynadığı 2 maçta eski başarılı günlerine dönüşün sinyalini verdi.

Sezona sahasında Galatasaray'ı 2-1 yenerek başlayan Sivasspor, Medical Park Antalyaspor ile yaptığı maçtan da 1-1 beraberlikle ayrılarak 2. hafta sonunda 4 puana ulaştı.

Galatasaray maçından yenik duruma düşmesine rağmen sahadan galibiyetle ayrılmayı başaran Sivasspor, yenik duruma düştüğü Antalyaspor karşılaşmasından da beraberlikle ayrılmasını bildi.

“3 büyüklerden” Galatasaray'ın puan alamadığı, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ise 3'er puan toplayabildiği 2 hafta sonunda 4 puan kazanan Mesut Bakkal yönetimindeki Sivasspor, sergilediği futbolla taraftarına ilerisi için umut verdi.

Önceki 2 sezonda teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde şampiyonluk mücadelesi veren ve şampiyonluk ipini son haftalarda kaybettiği puanlar nedeniyle göğüsleyemeyen Sivasspor, geçen sezon ise son haftalarda Mesut Bakkal yönetiminde aldığı puanlarla ligde kalmayı başarmıştı.

Sezona iyi bir başlangıç yapan Sivasspor'da, tecrübeli oyuncu Ceyhun Eriş başta olmak üzere yeni transferler beğeni topladı. Özellikle Ceyhun Eriş, performansıyla alkış aldı.

SON ŞAMPİYONU AĞIRLAYACAK

Ligde 2. hafta sonunda 6'şar puanlı Trabzonspor, Bursaspor ve Kayserispor'un ardından 4 puanla 4. sırada yer alan Sivasspor, 28 Ağustos Cumartesi günü sahasında ligin son şampiyonu Bursaspor'u konuk edecek. Son şampiyon Bursaspor ile önceki 2 sezonda şampiyonluğu kovalayan ve “Gönüllerin Şampiyonu” unvanını alan Sivasspor arasındaki maçın sonucu merakla bekleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!