Sinirleri bozuk

Güncelleme Tarihi:

Sinirleri bozuk
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2010 01:00

Adının Kenan İmirzalıoğlu’yla aşk dedikodularına karışmasına canı sıkılan Cansu Dere, önceki gün sıkıntısına sıkıntı ekledi. Arnavutköy’de alkol kontrolüne takılan Dere’nin ehliyetine el konuldu.

Haberin Devamı

CANSU'NUN EHLİYETİNE BÖYLE EL KONDU 

CANSU DERE FOTOĞRAFLARI

Kontrolde alkollü çıktı

*  Cansu Dere’nin eğlence turu tatsız bitti. Önceki akşam gittiği mekanda alkol alan oyuncu, çıkışta Beşiktaş’taki trafik kontrol ekiplerince durdurulmak istendi ama o, uyarılara aldırmadan kontrol noktasını geçti. Bu gelişme üzerine FOX muhabirleri oyuncuyu takibe aldı. Kaçış macerası Arnavutköy’deki diğer kontrol noktasında sona erdi. Yapılan muayene sonucunda alkollü olduğu anlaşılan Cansu Dere’nin ehliyetine altı ay süreyle el konuldu.

Ortaköy’den vale çağrıldı

*  İşlemler sürerken araç içinde uzun bir telefon görüşmesi yapan Dere, görüşmesi bittikten sonra habercilere “Size malzeme çıktı, keyfini çıkarın. Bizi biliyorlar, sizleri de biz biliyoruz. şimdi beni memur beylerle yalnız bırakın. Sinirim çok bozuldu” diye tepki gösterdi. “Beşiktaş’taki çevirmeden neden kaçtınız” sorusuna “Kaçmadım, sizi gördüm ve korktum” diye cevap veren oyuncu, daha sonra Ortaköy’deki Kırçiçeği restorandan çağrılan valenin kullandığı cipiyle eve döndü. *  Serdar BENLİ      

Haberin Devamı

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!