İlyas Salman Aydın’da gözaltına alındı

Güncelleme Tarihi:

İlyas Salman Aydın’da gözaltına alındı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2016 22:33

İlyas Salman, Orhan Aydın, Neslihan Acar gibi oyuncuların rol aldığı filmin tanıtımı Vakıflar Bölge Müdürlüğüne ait tarihi Zincirli Han'da yapıldı.İddiaya göre, Zincirli Han'ın restoran kısmında çalışan bazı yetkililer, İlyas Salman'ı, mekanda yasak olmasına rağmen alkol aldığı gerekçesiyle polise şikayet etti. Olay yerine gelen polis ekipleri oyuncu Salman'ı ifadesini almak üzerine polis merkezine götürmek istedi. Alkol kullandığı ve taşkınlık çıkardığı gerekçesiyle gözaltına alınan usta oyuncu, karakoldaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Olay dün akşam saat 21.30 sıralarında Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin işlettiği Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ait Zincirlihan Otel de meydana geldi.

İlyas Salman’ın rol aldığı ’Trendeki Yolcu’ filminin çekimleri için Aydın da bulunan ekip, tanıtım toplantısı için Zincirlihan Otel de bir araya geldi. Alkol kullanmanın yasak olduğu otelde alkol alan İlyas Salman, taşkınlık çıkardığı gerekçesiyle görevliler tarafından uyarıldı.

İlyas Salman Aydın’da gözaltına alındı

Usta oyuncu, iddiaya göre uyarıları dikkate almadığı ve alkol tüketmeye devam ettiği gerekçesiyle otel görevlileri tarafından şikayet edildi. Salman gözaltına alınırken oyuncu arkadaşları olaya tepki gösterdi. Ünlü oyuncu ifadesi alınmak üzere Efeler Polis Merkezi’ne götürüldü.

Haberin Devamı

Öte yandan karakola gelen filmin yönetmeni Hamit Şahin yaptığı açıklamada, "İlyas Bey alkol alınması yasak olan bir yerde alkol aldığı için şikayet üzerine polis merkezine getirildi. Emniyet müdürümüzle görüştük, herhangi bir sıkıntı yok. Taraflar birbirinden şikayetçi oldukları için ifade veriyorlar" dedi.

ÜNLÜ OYUNCU SERBEST BIRAKILDI

İlyas Salman, karakoldaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!