Sinem Ceceli ihaneti böyle öğrenmiş

Güncelleme Tarihi:

Sinem Ceceli ihaneti böyle öğrenmiş
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2017 11:13

Mustafa Ceceli dokuz yıllık eşi, oğlu Arın'ın annesi Sinem Ceceli'den sürpriz bir şekilde boşanması magazin gündemine bomba gibi düştü. Ardından Ceceli'nin, Selin İmer ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Sevgililer evlilik kararı da aldı. İşte yaşananların perde arkası...

Haberin Devamı

İddiaya göre; bir gün eşinin cep telefonunda Selin İmer ile çekilmiş, basına da yansıyan fotoğrafı gördü.

Aslında bir süre daha boşanmayı düşünmeyen Mustafa Ceceli her şeyi anlattı. Sinem Ceceli "Derhal boşanıyoruz" dedi. Böylece ayrılığın faturası büyüdü.Mustafa Ceceli eşine 3 milyon lira tazminat, aylık 15 bin liralık nafaka ve Kanlıca'daki 1,5 milyon dolarlık (yaklaşık 5,5 milyon lira) dairesini verdi.

Sinem Ceceli ihaneti böyle öğrenmiş

AİLELER ŞOKTA

Merak edilen diğer bir konu ailelerin bu durumu nasıl karşıladığı... Mustafa Ceceli'nin anne-babası oğullarının boşandığını, Selin İmer ile aşk yaşadığını ve evlilik kararı aldığını POSTA'dan öğrendi. Şok geçirdiler, üzüldüler. Durumu kabullenmekte zorlandılar. Sinem Ceceli'nin ailesi de olan-biteni gazetede gördü.

Haberin Devamı

Selin İmer'in ilişkisini sosyetik dostları biliyordu. Selin İmer, Mustafa Ceceli ile aşk yaşadığını birkaç yakın arkadaşına açıkça söylemişti.

Sinem Ceceli ihaneti böyle öğrenmiş

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!