Sınav sorularını aldım

Güncelleme Tarihi:

Sınav sorularını aldım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2012 00:00

Şike davasının bir numaralı sanığı Olgun Peker, “Menajerlik sınavının cevaplarını Abdullah Cila’dan aldım. Sınava da Bulgaristan’dan gelen diplomayla girdim” dedi.

Haberin Devamı

FUTBOLDA şike iddialarına ilişkin 23’ü tutuklu 93 sanığın yargılandığı davanın 5’inci oturumu Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda yapıldı. Davanın bir numaralı sanığı Olgun Peker dünkü duruşmada özetle şunları söyledi:

TUTUKLU SANIKLAR ADLİYEYE BÖYLE GETİRİLDİ / WEB TV

1 NUMARA: Davada 1 numara olmam inandırıcı değil. Eğer ben bir numara olsam, ocak ayında başlayan bir soruşturmada benim ofisimi 7 Nisan’da basmazlardı. Bence bu aralar Aziz Yıldırım keşfedildi. O aradan sonra Aziz Yıldırım ile ben bir şekilde irtibatlandırıldım.

SINAV SORULARI: Menajerlik sınavının cevaplarını Abdullah Cila’dan aldım. Sınava da Bulgaristan’dan gelen diplomayla girdim. Cila bana cevapları Makedonya’dan aldığını söyledi. Detayını bilmiyorum. Para falan vermedim. Cevapları almasaydım da ben o soruları yanıtlardım.

Haberin Devamı

SAHTE DİPLOMA: Diploma bana Bulgaristan’dan geldi. Onun için de bedel ödemedim. Sahte olup olmadığını bilmiyorum. Federasyona denklik isteyip istemediğini sordum. Benden ne denklik ne de başka bir şey istemediler.

BAHİS: Bu dünyadaki en zor şey haklıyken haksız duruma düşüp haklılığını anlatmaya çalışmak. Ne şike ne bahis işlerine bulaşmadım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!