Sigthorsson'dan şok itiraf!

Güncelleme Tarihi:

Sigthorssondan şok itiraf
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2017 10:54

İyileşmek bilmeyen sakatlığı yüzünden Galatasaray'da tek maç bile oynamadan yollarını ayıran Sigthorsson, Euro 2016’da sakat sakat oynayıp daha sonra Aslan’a transfer olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Sakatlığı nedeniyle Galatasaray'da forma giyemeyen ve sözleşmesi feshedilen Kolbeinn Sigthorsson, İzlanda basınında özel bir röportaj verirken yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine topladı.

İstanbul'dan ayrılış sürecini anlatan İzlandalı santrfor, "Geçtiğimiz 3 yılda, menisküsümde küçük bir problem yaşamıştım. Birçok futbolcu böyle sakatlıklarla oynuyor. Ancak bir şeyler oldu. Muhtemelen Nantes ile oynadığım son lig maçında yaşadığım sakatlığın etkisi nedeniyle böyle oldu" dedi.

İzlanda Milli Takımı ile yaz aylarında sağ dizindeki sakatlığa rağmen oynadığını kaydeden Sigthorsson, "Galatasaray'a geldikten sonra koşamaz oldum. Çalışmalara başladım, ancak 5 Eylül'de bırakmak zorunda kaldım. Sakatlığım da sürekli geri geldi" açıklamasını yaptı.

Galatasaray, Fransa'nın Nantes takımından 715 bin Euro'ya (2.8 milyon TL) kiraladığı Sigtorsson'a 400 bin Euro (1.5 milyon TL) ödeme yapmıştı. 

Haberin Devamı

Sarı kırmızılı formayı 1 dakika giyemeyen Sigthorsson'un İzlanda Milli Takımı'nda 38 maçta 18 golü var. (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!