Sibel'in eridiği gece

Güncelleme Tarihi:

Sibelin eridiği gece
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 1999 00:00

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta düzenlenen Harley Davidson gecesinde sahne alan Sibel Tüzün aşırı sıcak yüzünden konsere başladığı kıyafetleri bir bir çıkararak üstündeki body'le konseri tamamladı

İstanbul'un sayılı rock mekanlarından On The Rock's barda düzenlenen Harley Davidson gecesinde sanhe alan Sibel Tüzün diğer bir rocer Teoman'la aynı sahneyi paylaşırken yorgunluktan bitap düştü. Harley Davidson Türkiye Genel Müdürü Cem Alfer ve Yönetim Kurulu Başkanı Ferruh Tanay tarafından organize edilen gecede eşi Levent Candaş'ın da bulunduğu grubuyla Harley tutkunlarını coşturan Tüzün, son albümünün yeni imajıyla ilgi topladı. Harley motorlarıyla doldurulan sahnede bir hayli efor sarf eden Tüzün, uzun süre içmek için su bekledi fakat çareyi mikrofondan anons yapmakta buldu. Konser öncesi satılan Harley biletlerinden alan şanslı bir Sibel Tüzün hayranına XL 883 Sportster marka motorsikletin hediye edildiği gecede üzerindeki kadife ceketi çıkaran Tüzün ilginç dövmesiyle dikkat topladı.

Gençlerin ilginç kıyafeti hakkındaki sözlerine kızan Tüzün aynı sahneyi birlikte paylaştığı eşi Levent Candaş'ı unutan dinleyicilere ‘‘Sizi kocama söylerim’’ dedi. Üç yıl önce evlendiği eşi Levent Candaş, Sibel Tüzün'ün sıcaktan çıkardığı şapkayı kendi başına takarak eşine eşlik etti.

Sibel Tüzün, bordo kadifeden ceketi, siyah şapkası ve kendine özgü makyajıyla sahneye çıktı ama inerken fazlalıkları çıkarmak zorunda kaldı. Sıcak terlerin aktığı konserde kendisine su vermeyi unutanlara kızan Sibel Tüzün, mikrofondan su anonsu yaptı.

Eski ve yeni şarkılarını seslendiren Tüzün, müzikseverler coştukça verdiği konserden daha çok keyif alıyor ve şarkılarını kendinden geçercesine seslendiriyordu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!