Sibel Arna dizi oyuncularını değerlendirdi!

Güncelleme Tarihi:

Sibel Arna dizi oyuncularını değerlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 15:34

Ünlü moda editörü Sibel Arna, şu sıralar popüler olan dizi oyuncularını değerlendirdi. İzleyicilerin en çok izlediği dizilerdeki kadın oyuncuların dizide giydiği kıyafetler hakkında yorum yapan Arna, çoğu moda takipçilerine ışık kaynağı oldu. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Şıklığı ve güzelliği ile birçok moda tutkununun vazgeçilmezi Hürriyet gazetesi yazarı Sibel Arna, son yazısında dizi oyuncularını ele aldı.

İzleyicilerin en çok izlediği popüler dizilerdeki kadın oyuncuların dizide giydiği kıyafetler hakkında yazan Arna, takipçilerine önemli kombin önerilerinde bulundu.

Güzel yazarın ele aldığı oyuncular arasında Neslihan Atagül, Melisa Aslı Pamuk, Zerrin Tekindor, Aslı Enver ve Burcu Biricik vardı.

İşte Hürriyet gazetesi yazarı Sibel Arna’nın kaleminden oyuncuların dizide giydiği kıyafetler hakkında eleştiriler!

Sibel Arna Kimdir

“Aynı dizideki üç kadından bahsetmek istiyorum. Neslihan Atagül, Melisa Aslı Pamuk ve Zerrin Tekindor. Yani karakter isimleri ile Nihan, Asu ve Leyla. Malum ilk iki oyuncu henüz çok ama çok gençler. Halk arasında ‘çıtır’ diye tabir edilen yaştalar. Neslihan Atagül 23, Melisa Aslı Pamuk ise daha 24 yaşında.

Haberin Devamı

Vücutları fit, ciltleri pırıl pırıl, saçları Rapunzel ile yarışır. Ama dizide bir karakter var ki iki genç oyuncuya da stil ve kadınlık dersi veriyor.

Evet, Zerrin Tekindor’dan bahsediyorum.

Yaşı, genç oyuncuların iki katı olmasına rağmen en çok ona bakıp, en büyük hayranlığı ona duyuyoruz. Bir yürüyor, ekranın başında ‘Kadın, kadın’ diye bağırmadan edemiyoruz. Yani en azından ben bağırıyorum.

Tekindor, ‘Kara Sevda’da kıyafetleriyle de konuşuluyor. Yoksa Zerrin Tekindor, yeni Nebahat Çehre mi oluyor?

Dizide giydiği dantel detaylı ipek ve şifon karışımı bluzlar, vücuduna oturan tek parça elbiseler, zarif takıları dört dörtlük. Saçının tonuna ve makyajına ise ayrı hayranım.

BAKMADAN GEÇME!