Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2008 00:00

Denim ve kanvas ayakkabılar

Fuel spor ayakkabılarının ilkbahar yaz koleksiyonu tasarımları, renkleri, desenleri ve ortopedik yapısıyla ön plana çıkıyor. Modellerde lastik taban ve ketenin yanı sıra deri, süet, denim ve kanvas da kullanılıyor.

Taşıması pratik, seyahatler için ideal ruj

Avon’un yeni ürünü Pro-To-Go, ruj ve dudak balsamının faydalarını bir arada sağlıyor, dudakları nemlendirip bakım yaparken bir yandan da renk veriyor. 10 farklı renk seçeneği bulunan ruj, SPF15 güneş koruması içeriyor. Özel ambalajıyla uygulama kolaylığı sağlıyor. Seyahatlerde rujun kapağını kaybetme ya da kapağın çantada açılması ihtimallerini ortadan kaldırıyor.

Makyaj temizlemede rahatlık

Hops ıslak mendilleri, yumuşaklığı ve kolay taşınırlığıyla seyahatte makyaj çıkarma derdini ortadan kaldırıyor. Her tip cilt için geliştirilmiş özel formülüyle yüz, boyun ve göz çevresini hassas ve sağlıklı biçimde temizliyor. Cildi pürüzsüzleştirerek, tahrişin oluşumunu da engelliyor. Cildin PH dengesi ile uyumlu olan mendil, alerji yapmayan parfümü ile de hoş kokmanızı sağlıyor.

Güneşten koruyan bileklik

Piz Buin, Sunband güneş bileklikleri güçlü güneş koruması sunuyor. İster plajda, ister şehirde alışveriş yaparken, ister ofiste pencerelerin yakınında çalışırken sürekli UV ışınlarına maruz kalıyoruz. Bu bileklikler güneşten korunma ürünlerini tekrar tekrar uygulamayı unutanlar için iyi bir alternatif olabilir. Hepsi tüm vücuda birkaç kere uygulamaya yetecek miktarda güneş kremi içeriyor. Aynı zamanda iyi bir aksesuvar görevi görüyor. Kahverengi, altın, gümüş ve turuncu olmak üzere dört renk seçeneği var.

Boyalı saçlara özel

Toni&Guy boyalı saçlara özel şampuan serisi Reviver ile değişik renk tercihlerine hitap eden beş farklı şampuan sunuyor. Kızıl, kahverengi, siyah, platin ve sarı saçlar için üretilen seri, içeriğinde bulundurduğu yarı kalıcı renk pigmentleri sayesinde saçlara sağlıklı bir görünüm kazandırıyor. Ürünler Boyner, Debenhams, Dougles ve Watsons mağazalarında satılıyor.

Selülite karşı mücadele

Fisio[line], genetik faktörler, kötü beslenme, stres, uygun olmayan giysiler ve daha bir çok nedenden dolayı ortaya çıkan, selülitin giderilmesine yardımcı olan bir ürün. İçeriğinde, cildin düzgün görünmesini sağlayan aloe, ödem oluşumunu ortadan kaldıran kayın ağacı, yağ asitlerine savaş açan kafein ve biber, yağ metabolizmasını hızlandırıcı karnitin ve teobromin, kan akışını hızlandıran centella asitiaca gibi malzemeler bulunuyor.

Yaza sağlıklı ayaklarla girin

M.Asam Fub ayak bakım kremi ayaklarınızın yaza sağlıklı girmesini hedefliyor. Canlandırıcı ve nemlendirici bakım yaparak varislerin oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor. İçeriğindeki üzüm çekirdeği ekstresiyle damar hasarlarına karşı koruma sağlıyor, kapiller geçirgenliği azaltıp, damar cidarlarının güçlenmesini destekliyor. Üzüm çekirdeği ekstresi, üzüm çekirdeği yağı, shea butter, fıstık çamı yağı, at kestanesi ekstresi, menthol, E ve B3 vitamini gibi özler ayaklara yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor.

Pırlanta logolu saatler

Versace saatleri "Reve" isimli yeni modelini sundu. Sedef kadrandaki kabartma deseni, rakamların yerini tutan altı adet pırlantayla markanın logosuna zemin oluşturuyor. Çelik bileziği ve piton yılanı derisinden kayışı da lüks hissini arttırıyor. Çerçevesinde pırlantalar bulunan tasarımı kadınları hedefliyor.

Her yerde giyilebilecek şık koleksiyon

Boss’un Black Koleksiyonundaki parçalar, haftaiçi çalışırken giyilebileceği gibi, rahatlıkla haftasonu da kullanılabilecek giysiler. Beyaz, özel yıkamalı, piton derisi blazer, bu şık koleksiyonun diğer bir parçasını oluşturuyor. Beyaz rengin egemen olduğu ceket - pantolon takımlar, döpiyesler, etekler, el işçiliğiyle ön plana çıkıyor. Belleri yukarı çekilmiş etekler ve pantolonlar, mini ceketler ve ince kemerlerle bütünleşiyor. Yumuşak omuz dolgulu, iki ya da üç düğmeli ceketler de bu sezonun iddalı modellerinden.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!