Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2007 00:00

Esnek tabanlı serin tutan sandaletler

Clarks’ın, ilkbahar yaz koleksiyonundaki sandaletler, sade çizgileri, belirgin dikişleri ve dekoratif düğmeleriyle ayaklara şıklık getiriyor. Yumuşak deriden üretilen modeller esnek tabanlarıyla ayaklarınıza gün boyu rahatlık sunuyor. Ayak yatağında kullanılan özel teknolojileri sayesinde sıcak yaz günlerinde ayağınızı serin tutuyor.

Renk değiştiren şortlar

Tiffany, mayo şortlar sahilde farklı, denizde ve havuzda farklı görünüm kazanıyor. Ürünlerde kullanılan kumaş, ıslandığı zaman şekil değiştirerek desenli bir hal alıyor. Turuncu, turkuvaz, kivi, nefti ve antrasit tonlarındaki mayolar suya girdiğinde, üzerinde beyaz ve gri renkte desenler oluşuyor. Beş ayrı modeli ve 46 ayrı deseni bulunan ürünler çabuk kuruma özelliğine sahip.

Tatilde güne zinde başlayın

Gündüz kumsal ve denizin keyfini çıkarıp, geceleri eğlenceli partilerin tatlı yorgunluğundan sonra sabah kalktığınızda kendinizi zinde ve yeni güne hazır hissetmek artık mümkün. L3 Lifeshot, tatilde artan alkol ve sigara tüketiminin, dengesiz beslenme alışkanlığının ve yorgunluğun vücudunuza ve karaciğerinize yaptığı olumsuz etkileri en aza indirmeye yardımcı oluyor. Ürün vücutta biriken zararlı maddelerin atılmasını kolaylaştırıyor. Doğal özlerden oluşuyor.

En pratik yardımcınız

Tatile çıkarken fön makinesini yanında götürmek isteyenler için kolaylık sağlayan Profilo seyahat tipi saç kurutma makinesi, valizlere uygunluğunun yanı sıra saçlara hacim veriyor. Kendine özen gösteren gezginlerin tatilde en pratik yardımcısı oluyor. 1200 watt, katlanabilir saplı, özel taşıma çantalı, hava toplama başlıklı makine, çıkarılabilir filtreleri sayesinde kolayca temizleniyor.

Canlı renklerde İngiliz mayoları

Debenhams’ta bulabileceğiniz Red Herring , Maine gibi ünlü İngiliz markalarının kadınlara sunduğu şık ve canlı renklerdeki mayo ve bikiniler, parmak arası terlik ve pareolarla tamamlanıyor. Erkekler için de Red Herring, Maine, Mantaray, CK, Levi’s, Mavi Jeans, Island Haze ve Jockey markalarında birçok şort mayo seçeneği var. Ayrıca flip flop’lar, yazlık ayakkabılar, Red Herring, Maine ve Mantaray markalı güneş gözlükleri de bulabilirsiniz.

Bütçenizi sarsmadan güneşten korunun

Watsons’ta cildinizi güneşten koruyan ürünler yüzde 25’e varan indirimlerle sunuluyor. Fiyat avantajları sayesinde bütçenizi sarsmadan güneşin zararlı etkilerinden korunabilirsiniz. Mağazalarda Nivea Sun, Ambre Solaire, Loreal Solar Expertise, Hawaiian Tropic ve Watson’un kendi ürünleri var.

Seyahatlere özel set

BC Sun teknolojisi SolarCare, içeriğindeki amino asit ve Aloe Vera özleriyle saça kaybettiği nemi geri kazandırıyor, yenilenmesini sağlıyor. BC güneşten korunma spreyi içeriğindeki UV-Korumayla saçın yapısını, rengini ve parlaklığını koruyor. Markanın özel seyahat setleri saç ve vücut şampuanı, güneşten korunma spreyi ve güneş sonrası bakım küründen oluşuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!