Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2009 00:00

Haberin Devamı

Enerji aşısı

Pino Silvestre “Hydro Energizing Flow”, mineraller ve proteinler bakımından zengin, multi vitaminli deniz ürünlerinin birleşiminden oluşan bir parfüm ve banyo serisi. İçeriği sayesinde vücudunuzdaki nemi hapsediyor. Kuruyan bölgeleri nemlendirip cildinizin tonunu dengeliyor. Seyahatlerinizde enerjik ve canlı hissetmenizi sağlıyor. Tepe notalarında limonun tazeliği, nane lifleri ve anason var. Kalp notalarında yeşillik nüansını vurgulayan çam iğneleri, artemizya bitkisiyle harmanlanıyor.

Rahat ve şık

Süperfly, kış koleksiyonu üç ana gruptan oluşuyor. Technics grubu, büyük grafikler ve çok renkli zeminler üzerine kurulu. GYM ise hem spor yaparken hem de günlük giyimde tercih edilecek rahat, konforlu tasarımlardan oluşuyor. Sezonun öne çıkan diğer modelleri arasında erkek ve kadınlar için kapşonlu veya basic sweat ceketler,  sweatshirtler, uzun kollu pololar, uzun kollu tişörtler, jean pantolonlar, kazaklar, eşofmanlar yer alıyor.

Haberin Devamı

Müzik cebinizde

Sony Ericsson, Walkman telefon W205 seyahatlerinizde kolay kullanımı ve tasarımıyla müzik zevkini yanınızda taşımanızı sağlıyor. TrackID müzik tanıma özelliği sayesinde sadece birkaç saniyede çalan şarkının adına, şarkıcıya ve albüm bilgilerine ulaşmanızı sağlıyor. İçinde bulunan dâhili FM radyosu ile müzik yanınızdan ayrılmıyor. 1,3 Megapiksel kamerası da seyahatlerinizdeki özel anlarınızı yakalamanıza olanak tanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!