Şevkat Yerimdar 9. bölüm fragmanında Esin sorguya çekiyor!

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar 9. bölüm fragmanında Esin sorguya çekiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2017 17:05

Şevkat Yerimdar 9. bölüm fragmanında olan biteni anlamak için üstün gayret sarf eden Esin, olanları sorgulamak için Şevkat'i köşeye sıkıştırmıştır. Polis tarafından göz altına alınan ve ifadeye çekilen Şevkat ise, neler olduğunu ve üzerinde kurulan kumpasları izah etmek zorunda kalır. İşte, Şevkat Yerimdar 9. bölüm fragmanı ve ekrana gelecek olaylar hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Şevkat Yerimdar yayınlanan 9. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça heyecan dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Ekranların herkes tarafından soluksuz takip edilen dizisi Şevkat Yerimdar yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde hırsızlık ihbarı ile karakolda tutulan Şevkat, Cevdet’in ifadesi ile serbest bırakılır. İşte, Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Hırsızlık ihbarı ile karakolda tutulan Şevkat, Cevdet’in ifadesi ile serbest bırakılır. Şevkat kendisine bu kumpası yapanları bulup, cezasını kesmeyi kafasına koyar. Bunun Bora’nın işi olduğunu tahmin eder ama emin değildir. Bu yüzden açığını kollamaya başlar.
Esin en sonunda galeriyi açar. Şevkat ve Bora ona yardım ederken her karşılaşmada ikisi hırlaşırlar. Esin bundan rahatsız olur. Öfke kontrol sorunundan ötürü kabahati Şevkat’te görmektedir. Bora bile bile Şevkat’in üstüne gider. Sonunda ona meydan okuyarak araba yarışına davet eder. Kaybeden arabasını verecektir. Esin buna şiddetle karşı çıkar. Esnaf arkadaşları Şevkat’e hiç şansı olmadığını söyler.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Demet’in anne ve babasının hesabını sormak için holdingi basan Şevkat orada Korkut ile karşılaşır. Fakat onun Bora’nın babası olduğunu bilmez. Meydan okuyarak gider. Bora da onu faka bastırmak için sinsi bir plan yapar.
Bunlardan haberi olmayan Sanem ve Gizem bambaşka bir plan yapar. Şevkat’i çok yakın takibe alarak onun Esin’e karşı duygularını öğreneceklerdir. Şevkat’in Esin’e aşık olduğu yolunda ipuçlarını toplamaya başlarlar. Olaylar o kadar tuhaf gelişir ki, Esin de inanmaya başlar ve bundan emin olmak ister.

 

BAKMADAN GEÇME!