Şevkat Yerimdar bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2017 22:55

Şevkat Yerimdar dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Şevkat Yerimdar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Şevkat'in eski sevgilisi Seval mahalleye bomba gibi düştü. Şevkat'in Seval hakkında öğrendiği sır ona karşı elini kolunu bağlamıştı. Bu sır yüzünden Şevkat Seval'in her isteğini yerine getirmeye başladı. Peki, son bölümün bitmesinin ardından Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Şevkat Yerimdar dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine eğlenceli anlar yaşattı. Cuma akşamlarının eğlenceli karakter dizisi Şevkat Yerimdar'ın son bölümünde sürprizlerle dolu gelişmeler yer aldı. Şevkat'in eski sevgilisi Seval mahalleye geldi, ortalık fena karıştı. Öte yandan Bora intikam planları hazırladı. Şevkat'e zarar verecek her yolu denedi. Peki, son bölümün bitmesinin ardından Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Şevkat'in eski sevgilisi Seval mahalleye bomba gibi düşer. Şevkat'in Seval hakkında öğrendiği sır ona karşı elini kolunu bağlamıştır. Bu sır yüzünden Şevkat Seval'in her isteğini yerine getirmeye başlar. Bu durumu yanlış anlayan Esin ile Şevkat'in arası açılır. Şevkat Esin'in gönlünü almaya çalıştıkça işler daha da karışır. Bora intikam planları yapıyordur. Şevkat'e zarar verecek her yolu dener. Olsen devraldığı kahvenin aslında sinek avladığı gerçeği ile yüz yüze kalır. İsmail Tezene aşkının arasına Erkan girmiştir. Tezene sürekli Erkan'la vakit geçirmek istemektedir...

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Şevkat kazadan yaralı olarak kurtulur ama artık nikaha vaktinde yetişmesi neredeyse imkansızdır. Esin, nikah memuruna evet demek üzeredir. Gizem ve Sanem, Şevkat'e vakit kazandırmaya çalışsalar da Bora işleri hızlandırıyordur.
Selami, kahveyi devredip Kore'ye sevdiği kızın yanına gitmeye karar verir. Bu ayrılık herkesi çok üzmüştür. Kahveyi alan kişi ise çok büyük hayallerle mahalleye yerleşir.
Mahalleye yeni gelen tek kişi kahveci Olsen değildir. Esin ve Şevkat'in hayatına hiç ummadıkları biri sürpriz bir şekilde dahil olur.

BAKMADAN GEÇME!