Seviyor Sevmiyor yayınlanan 21. bölüm fragmanında Deniz'in kafası oldukça karışık

Güncelleme Tarihi:

Seviyor Sevmiyor yayınlanan 21. bölüm fragmanında Denizin kafası oldukça karışık
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2016 21:08

Seviyor Sevmiyor yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyenleri oldukça heyecanlı dakikalar bekliyor. Ekranların sevilen dizisi Seviyor Sevmiyor pazar akşamı ekranlarda olacak. Heyecanlı dizinin yeni bölümünde oldukça ilginç dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Deniz'in korktuğu başına gelmemiştir. Ama Yiğit'ten aldığı evlilik teklifi kafasını karıştırmıştır. İşte, Seviyor Sevmiyor 21. bölüm fragmanı sizlerle.

Haberin Devamı

Ekranların heyecan seviyesi yüksek olan dizisi Seviyor Sevmiyor yeni bölümüyle bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Seviyor Sevmiyor yeni bölüm öncesi yayınladığı fragmanla izleyicileri heyecanlandırdı. Dizinni yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyordu. Yeni bölümde İrem'in Yiğit'e cd göndermesi de Deniz için büyük hayal kırıklığı olmuştur. İşte, Seviyor Sevmiyor 21. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Deniz'in korktuğu başına gelmemiştir. Ama Yiğit'ten aldığı evlilik teklifi kafasını karıştırmıştır. İrem'in Yiğit'e cd göndermesi de onun için büyük hayal kırıklığı olmuştur. İki arkadaş belki de onları tamamen koparacak bir hesaplaşma yaşarlar. Tuna ise Deniz'in Yiğit'i sevdiğini kabullenir ve Deniz'e son bir kez yardım etmeye karar verir. Deniz, Yiğit'le aşkını yaşamaya karar vermiş olsa da Yiğit'ten hala gerçeği saklıyor olmak konusunda içi rahat değildir. Yiğit, Deniz'den alacağı intikamın taşlarını yavaş yavaş örerken Deniz onu bekleyen sona doğru sürüklendiğini hisseder ve kimsenin tahmin edemediği bir karar alır. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yiğit İrem'in yolladığı cd'yi izler ve her şeyi öğrenir. Mahvolur. Yiğit, Deniz'le yüzleşip, bağırıp çağırıp nefretini kusmayacaktır. Önce İrem'le yüzleşir. Kendisine yolladığı cd'den kimsenin haberi olmayacaktır. Yiğit ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi Deniz'in karşısına çıkar. Yiğit'in planı nedir? Ne yapmayı düşünmektedir? İntikam mı alacaktır yoksa vicdanına yenik düşüp aşık olduğu kadını affetmeyi mi seçecektir? İrem ve Deniz'in arası bozuktur. Tuna'dan ayrılan Deniz, İrem'e sığınır fakat Zuzu'lar artık eskisi gibi değildir, hiçbir şey artık eskisi gibi değildir. Tuna ise Deniz'le ayrılmanın Deniz'in mutlu olması için yegane seçenek olduğuna kendisini inandırmıştır. Fakat atladığı bir şey vardır... Tuna, Deniz'e duyduğu aşkı nasıl içine gömecektir?

BAKMADAN GEÇME!