Seviyor Sevmiyor 25. bölüm fragmanı yayında: Yiğit'in hastalığı ne, ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Seviyor Sevmiyor 25. bölüm fragmanı yayında: Yiğitin hastalığı ne, ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2017 17:40

Seviyor Sevmiyor yeni bölüm fragmanıyla yine çok konuşulacak sahnelerin sinyalini verdi. Romantik komedi türündeki Seviyor Sevmiyor 25. bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Yeni bölümde Yiğit ile ilgili sürpriz bir detay ortaya çıkıyor. Yiğit'in hastalığı ne, ölecek mi? İşte, Seviyor Sevmiyor 25. bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacak gelişmeler detayda!

Haberin Devamı

Seviyor Sevmiyor yayınlanan 25. bölüm fragmanıyla izleyenleri oldukça şoka uğratacak. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen aşk ve ihtiras dolu dizisi Seviyor Sevmiyor yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde yaşanan gelişmeler izleyenlerin nefesini kesecek. Yeni bölümde Yiğit ile ilgili sürpriz bir detay ortaya çıkıyor. Yiğit ölüyor mu? İşte, Seviyor Sevmiyor 25. bölüm fragmanıyla sizlerle.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Aralarındaki güven problemini çözen Yiğit ve Deniz'in önünde birlikte olmak için hiçbir engel kalmamıştır. Kavuştukları an Tuna'nın kaza haberini alan ikili hastaneye giderler. Tuna'nın kendisine ihtiyacı olduğunu gören Deniz, Tuna'nın yanında kalır. Tuna'nın kendi yüzünden hastalandığını öğrenince de onu üzmemek için Yiğit'le beraber olduğunu ona söyleyemez. Yiğit ve Deniz'in birlikte olduğunu duyan İrem'se, ikisinin arasını açmak için yeni bir plan yapar. Deniz bir kez daha Tuna'yla Yiğit arasında kalacaktır. 

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

Deniz (Zeynep Çamcı) küçükken son derece varlıklı bir ailenin kızıydı. Güzelliği ve popülerliğiyle okulun göz bebeğiydi. Yiğit (Gökhan Alkan) de okuldaki herkesin alay ettiği gözlüklü, kısa boylu ve şişman çocuktu. Bu ikilinin yolları ortaokuldayken kesişir. Yiğit (Gökhan Alkan), herkes tarafından dışlanmasına rağmen Deniz (Zeynep Çamcı) ona kol kanat gerer. Aralarında unutulmaz bir bağ oluşur. Deniz (Zeynep Çamcı), Yiğit (Gökhan Alkan)'in ilk arkadaşı ve ilk aşkı oluverir. Ancak Yiğit (Gökhan Alkan) 15 yaşındayken babasıyla birlikte Amerika'ya taşınmak zorunda kalınca ayrı düşerler. Sonrasında Deniz (Zeynep Çamcı)'in hayatında başka değişimler de olur. Ailesinin matbaa şirketi iflas eder önce. Ardından o zamana kadar annesinden aldığı güzel genler gider, yerine babasının pek de güzel olmayan genleri gelir. Deniz (Zeynep Çamcı) o muhteşem güzelliğini de kaybeder. Şansı bir türlü yaver gitmeyen Deniz (Zeynep Çamcı), üniversiteden sonra iş de bulamaz. 29 yaşına geldiğinde, kendi deyimiyle hayatı ıskalamış olur. Yiğit (Gökhan Alkan) ise bu zaman zarfında zayıflar, son derece yakışıklı birisi olur. Bu da yetmezmiş gibi kariyerinde yükseldikçe yükselir.

BAKMADAN GEÇME!