Seviyor Sevmiyor 11. bölüm fragmanında gerçek ortaya çıkacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Seviyor Sevmiyor 11. bölüm fragmanında gerçek ortaya çıkacak mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 08:14

ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Seviyor Sevmiyor 11. bölüm fragmanını yayınladı. Pazar akşamı son bölümü ile ekrana gelen dizisinin 11. yeni bölümünde ortalık yine karışıyor. Yiğit, Deniz'in kim olduğunu öğrenecek mi? İşte Seviyor Sevmiyor yeni bölüm fragmanı ve dahası..

Haberin Devamı

Seviyor Sevmiyor dizisi 10. son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Pazar akşamı yayınlanan son bölümün ardından 11. yeni bölüm fragmanını da yayınlayan Seviyor Sevmiyor dizisinde heyecan dorukta. İşte son bölümde yaşananlar ve dahası..

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İrem ve Deniz eski günlerine dönmüş, İrem mutlu Deniz ise mutluluk oyunu oynamaktadır. Yiğit' in davetiyle bir gece buluşurlar. Deniz arkadaşına geçmişle ilgili 'çuvalladığı yerlerde' yardım eder. Öte yandan Tuna'nın görmediğimiz hayatına şahit olur. Kitaptan kazandığı paranın önemli bir kısmını bir zamanlar yaşadığı çocuklara harcamakta ve o da aşk acısı çekmeye devam etmektedir.

Neşe araştırmalarının sonucunda büyük gizemi, yani İrem' in Yiğit'le birlikte olmak için Deniz'in yerine geçtiğini öğrenir. Yiğit İrem' in anne babasını ziyaret etmek ister. İrem ve Deniz panikler. Deniz' in anne ve babasının bu oyuna dahil olmayı kabul etmesi gerekmektedir. Deniz, Tuna'nın da yardımıyla, başka biri zannettiği Gölge'yle konuşur ve mutluluk oyunu çöker. Yiğit kız istemek için amcasını çağırır ama onun yerine sürpriz biri gelir.

Haberin Devamı

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜM İZLE

SEVİYOR SEVMİYOR 11. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!