Sevda Kuşun Kanadında bugün başlıyor! - fragman izle

Güncelleme Tarihi:

Sevda Kuşun Kanadında bugün başlıyor - fragman izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2016 15:23

TRT 1’in dönem dizilerinden biri olmaya aday olan Sevda Kuşun Kanadında yayınlanan fragmanı ile şimdiden herkesi merak ettirdi. Yasin Uslu'nun yönetmenliğinde çekilen dizi, 29 Nisan Cuma TRT 1’de başlıyor. Sevda Kuşun Kanadında’nın 1.bölümünde neler olacak? Tümay babası ile arasını düzeltebilecek mi?

Haberin Devamı

TRT 1'in yeni dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında hataları,tutkuları, umutları ve hayal kırıklarıyla yaşayan iki gencin birbirine olan imkansız aşkları anlatacak. Sevda Kuşun Kanadında 29 Nisan Cuma günü izleyenleri ile buluşacak.

SEVDA KUŞUN KANADINDA KONUSU NEDİR?

Sevda Kuşun Kanadında, ’68 Kuşağı’ olarak bilinen ve o dönemde farklı coğrafyalarda gençleri etkileyen hareketin ülkemizdeki boyutunu, dönemin egemen güçlerinin, farklı görüşlere sahip gençleri nasıl manipüle ettiğini ve bu çatışma ortamına girmek istemeyen bir avuç gencin provokasyonlara karşı nasıl direndiğini anlatıyor.

Dizi, ilk etapta, 1968 sonundan başlayarak 1972 yılına kadar yaşanılan olaylardan esinleniyor ve bir imkânsız aşk hikâyesi üzerinden ilerliyor. Bu ülke gençlerinin, farklı kimlikler altında birbirleriyle çatışsalar da, ortak temel değerler ve kültürel zemin üzerinde buluştuklarında kardeşliklerini hatırlayıp yeni bir sevgi bağı kurabileceklerini anlatan ‘Sevda Kuşun Kanadında’ dizisi her Cuma TRT1 ekranlarında olacak.

SEVDA KUŞUN KANADINDA TANITIM-1


SEVDA KUŞUN KANADINDA TANITIM-2


SEVDA KUŞUN KANADINDA TANITIM-3

Haberin Devamı

SEVDA KUŞUN KANADINDA’NIN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Arif’in Hukuk Fakültesi’ne girme mücadelesi, aynı fakültede okuyan Tümay’ın hiçbir uyarıya kulak asmadan siyasi eylemlere katılması, Zafer’in kızı Tümay ile zorlu ilişkisi ilk bölümde en çok üzerinde durulacak konular. Amerika Konsolosu’nun aracına düzenlenen eylem, bu eylemi düzenleyenler arasında bulunan Tümay ve bu eylem esnasında arada kalan sünnet çocuklarını koruyan Arif…

Sonrasında Hukuk Fakültesi’nde yine bir eylem ve yine kavga gürültü arasında gözlerini birbirinden alamayan iki genç. Bu aşkın imkanı var mı? Tümay babası ile arasını düzeltebilecek mi? Peki Zafer Arif’ten hoşlanacak mı?

OYUNCULAR
Murat Ünalmış - ARİF
Deniz Baysal -TÜMAY
Ufuk Bayraktar -ÖMER
Müge Boz - IŞIK
İlker Kızmaz -TARIK
Yavuz Bingöl - ZAFER
Tolga Ortancıl - HALİT
Bahadır Yenişehirlioğlu - HÜSNÜ
Derda Yasir Yenal - MUSTAFA
Emel Dede - LEYLA
Kadir Tataş - YILDIRIM
Özge Sezince-NESTEREN

 

BAKMADAN GEÇME!