Servet - Rijkaard arasında sorun yok

Güncelleme Tarihi:

Servet - Rijkaard arasında sorun yok
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2010 14:45

Servet Çetin’in menajeri Mithat Halis, milli futbolcunun geleceği hakkında konuştu. Halis, “Servet’in Galatasaray ile sözleşmesi devam ediyor, görüştüğümüz takımlar var” dedi.

Haberin Devamı

Radyospor’da Aydın Cingöz ile Haber Aktif Programı’na katılan Mithat Halis, Servet Çetin’in geleceği hakkında konuştu.

Servet Çetin’in Galatasaray’da sözleşmesinin devam ettiğini söyleyen Halis, “Servet’in isteği Avrupa’da oynamak ancak Servet’i Avrupa’dan transfer edebilicek 15-20 takım var onlarında o bölgede adamlara ihtiyaçları yok. Servet’in bu takımlar dışında bir yşere gitmesi için ekonomik olarak takımların güçlü olması gerekiyor” dedi.

Milli futbolcunun teknik Direktör Rijkaard ile sorunun olmadığını söyleyen Halis, “Servet çok önemli yeteneklere sahip ve iyi bir profesyonel. Rijkaard ile arasında sorun varmış gibi gösterilmesi doğru değil. Oynamadığı dönemler oldu ancak milli takımda direk oynadı. Galatasaray’dan kesinlikle ayrılacağız diye bir durum söz konusu değil. Gelen teklifler eğer hem Galatasaray’a hem de Servet’e uyarsa o zaman transferi netleştiririz. Görüşülen takımlar var ancak tarnsfer için henüz çok erken” diye konuştu.

Mithat Halis, Fenerbahçe'nin yeni transferi Stoch'un Galatasaray yerine Fenerbahçe'yi seçmesi için öneri yaptığı yönünde çıkan haberler hakkındaysa, "Stoch'u bir yıl önce Fenerbahçe'ye önermiştim. Son dönemde Galatasaray'da devreye girince oyuncu ederinin üstünde Türkiye'ye geldi. Ben herhangi bir şekilde Stoch'a Fenerbahçe'yi tercih etmesi konusunda bir öneride bulunmadım" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!