Servet bıraktı Aslan oldu

Güncelleme Tarihi:

Servet bıraktı Aslan oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2014 00:26

Sarı kırmızılı kulüp, Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Olcan Adın’ı renklerine bağlamayı başardı.

Haberin Devamı

28 yaşındaki tecrübeli oyuncunun Galatasaray ile 3 yıllık bir sözleşme imzalaması bekleniyor.

MUTLU son… Galatasaray, 1.5 aydır transferi için yoğun çaba harcadığı Olcan’ı kadrosuna kattı. Başkan Ünal Aysal’ın, “Trabzonspor onay vermeden bu transferde adım atmayacağız” politikası sonuç verdi ve Olcan Adın, Trabzonspor’daki 500 bin Euro’luk alacağından vazgeçip Galatasaraylı olmayı seçti.
2 milyon Euro artı Umut Gündoğan ile başlayan transfer pazarlıkları, 1 ay boyunca devam ettikten sonra aslında Olcan Adın transferi 27 Haziran Cuma günü mutlu sonla noktalandı. Başkan Ünal Aysal, Olcan için yaptığı teklifi 2 katına çıkartıp Hacıosmanoğlu’nun kapısını çaldı. Aysal, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşerek, cuma günü Olcan için 4 milyon Euro artı Salih Dursun’u da takas olarak teklif etti.

SON RAKAMLAR BELİRLENECEK

Haberin Devamı

O güne kadar Olcan için tüm tekliflere olumsuz yaklaşan Hacıosmanoğlu ise, ilk kez Galatasaray Başkanı Aysal’a, “Düşünüp size pazartesi günü kesin yanıtımızı ileteceğiz” diyerek transfere yeşil ışık yaktı. Bunun üzerine de bugüne kadar Olcan Adın ve menajeri ile hiç pazarlık masasına oturmayan Galatasaray Kulübü, futbolcunun temsilcilerine ulaşıp “Bizden haber bekleyin” dedi.
Ve 2 gündür beklenen oldu. Trabzon, G.Saray’ın son teklifini kabul etti. 4 milyon Euro bonservis ve ocakta 2 milyon 750 bin Euro’ya alınan Salih Dursun karşılığı el sıkışıldı. G.Saray yönetimi, Olcan ve menajeri Fazıl Özdemir ile futbolcunun alacağı rakamları da belirleyip KAP’a açıklama yapacak. Olcan’la 3 yıllık kontrat imzalaması bekleniyor.

Anlaşınca açıkladılar

TRABZONSPOR ile Galatasaray el sıkıştıktan sonra, Olcan Adın konusunda KAP’a görüşmelerin başladığına dair açıklamada bulunuldu.


Galatasaray’daki 6. Trabzonsporlu

Trabzonspor’dan futbolcu transfer etme geleneğini sürdüren Galatasaray 6. defa bordo mavili bir yıldızı aldı.

TRABZONSPOR’un formasını giyen bir futbolcu daha Galatasaray’a transfer oldu. Son 3 sezonda Trabzonspor’da oynayan yerli futbolculara kanca atan Galatasaray, Olcan Adın’ı da kadrosuna katarak Trabzonspor’dan 6. yerli oyuncu transferini gerçekleştirdi. Sarı kırmızılılar, 2011-2012’de Selçuk İnan, Engin Baytar ve Ceyhun Gülselam’ı, 2012-2013’te Burak Yılmaz ile birlikte yıllarca Trabzonspor’da forma giyen Umut’u transfer etmişti.
Sosyal medyada konuşuldu
G.Saray’ın kadrosuna kattığı 6. Trabzonsporlu Olcan Adın oldu. Bu durum özellikle sosyal medyada yankı uyandırıp esprili diyaloğlara da neden oldu.

Haberin Devamı

BEŞiKTAŞ ÇOK İSTEDİ AMA...

KARİYERİNİN en parlak sezonunu geçtiğimiz sezon Trabzonspor’da yaşayan Olcan Adın, Milli Takım’a çağrıldı ve bir anda Süper Lig devlerinin gözdesi oldu.
Özellikle Beşiktaş Kulübü, Olcan Adın’ı kadrosuna katmak için oldukça büyük bir çaba sarfetti.
Siyah beyazlı yönetici Ahmet Nur Çebi bizzat devreye girmesine rağmen Beşiktaş girişimlerinde başarıya ulaşamadı.

42 maçta, 15 gol attı

TRABZONSPOR’un yıldız futbolcusu Olcan Adın, geçtiğimiz sezon bordo mavili formayı 42 karşılaşmada giydi. Rakip fileleri 15 kez havalandırdı.
Toplamda 4 bin 310 dakika sahada kalan Olcan, 15 asist yaptı.
Olcan, 6 sarı kart gördü. Hiçbir maçta kızarmadı.

Hürriyet ‘Pazartesi’ demişti

Haberin Devamı

TAM 1.5 aydır Olcan’ı kadrosuna katmak isteyen Galatasaray’ın cuma gecesi bu transferde büyük bir aşama kaydettiğini ve pazartesi günü resmiyete kavuşacağını Hürriyet duyurmuştu. Milli futbolcunun transferinin dün açıklanacağı 28 ve 29 Haziran tarihli gazetelerde belirtilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!