Sergen Yalçın ve Ahmet Dursun'un acı günleri

Güncelleme Tarihi:

Sergen Yalçın ve Ahmet Dursunun acı günleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2015 10:05

Bugün Beşiktaş'ta kötü haberler peş peşe geldi. Önce Sergen Yalçın'ın babası Özer Yalçın vefat etti. Kısa süre sonra ise bir diğer Beşiktaş efsanesi Ahmet Dursun'un babasının vefat haberi alındı.

Haberin Devamı

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın babası Özen Yalçın bu sabaha karşı vefat etti.

Özer Yalçın, geçtiğimiz aylarda hastalığı nedeniyle tedavi altına alınmıştı...

Sergen Yalçın ve Ahmet Dursunun acı günleri

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI
Beşiktaş Kulübü, babası vefat eden Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a başsağlığı mesajı yayımladı.
Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "Unutulmaz futbolcularımızdan ve Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın babası Özer Yalçın'ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Sergen Yalçın ve Ahmet Dursunun acı günleri

SERGEN YALÇIN: BENİM İLK TEKNİK DİREKTÖRÜMDÜ
Kilyos'ta taziyeleri kabul eden Sergen Yalçın, babası Özer Yalçın sayesinde futbola başladığını belirterek, "Beni futbola başlatan ve ilk teknik direktörlüğümü yapan kişi, babamdı. Mekanı cennet olsun" dedi.

Kilyos Camisi'nde ikindi namazının ardından düzenlenen cenaze törenine, futbol ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Kulübü Başkanı, Fikret Orman, eski yöneticilerden Turgay Ciner ve Zafer Yıldırım çelenk gönderirken, Medivana Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz, Beşiktaş yöneticisi Ahmet Ürkmegil, Yemen Ekşioğlu, Rıdvan Dilmen, Sinan Engin, Necdet Ergün, Ulvi Güvenirgil, Murat Şahin, Tayfur Havutçu, Tümer Metin, Hakan Ünsal, Ozan Köprülü, Soner Tolungüç, Önder Fırat, Şeref Yalçın, Vedat Peker ve Olgun Peker'in de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim, Sergen Yalçın'ı bu acı gününde yalnız bırakmadı.

Sergen Yalçın ve Ahmet Dursunun acı günleri


AHMET DURSUN'UN BABASI DA VEFAT ETTİ
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ahmet Dursun'un babası İsmet Dursun hayatını kaybetti. Siyah-Beyazlı kulüp vefat haberinin ardından resmi siteden başsağlığı mesajı yayımladı.

Açıklama şöyle;

"Unutulmaz futbolcularımızdan Ahmet Dursun’un babası İsmet Dursun’un vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!